18.7 C
Київ
25.04.2024
Біла Церква Влада Школа

У Білій Церкві працівники ДСНС вчили школярів

8 січня рятувальники Білоцерківського районного відділу ДСНС здійснили позапланові перевірки дошкільних навчальних закладів комбінованого типу  №31 «Незабудка», №32 «Перлинка» та №25 «Оленка», повідомляється на сайті ДСНС Київщини

У навчальних закладах було проінспектовано наявність та належний стан первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, стан шляхів евакуації з приміщень закладів, стан утримання електрогосподарства, забезпеченість об’єкта протипожежним водопостачанням, а також наявність та працездатність систем протипожежного захисту.

Крім того, під час перевірок рятувальники провели навчальну евакуацію дітей та працівників з приміщень дитячих закладів та масово-роз’яснювальну роботу.

В рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» фахівці ДСНС виступили перед дітлахами та розповіли про порядок дій під час евакуації, при розпиленні подразнюючих хімічних речовин, до яких наслідків призводять пустощі з вогнем як у приміщенні, так і надворі, недбалість при використанні різноманітних обігрівальних приладів, правила поводження на льоду.

Також, дітям нагадали телефони екстрених служб та вручили  інформаційні листівки з питань безпеки.

IMG_2988.jpg

#КиївськийРегіон

Схожі записи

На Білоцерківщині підтвердилися факти сказу у домашніх тварин

Колишньому голові Підгірців прокуратура оголосила про підозру

Стали відомі причини пожежі у готелі Білої Церкви

Напишіть коментар