8.4 C
Київ
19.04.2024
Гостомель

На Київщині на депутата подали до суду за публічну образу

«Тиждень треба завершувати правильно. Подавати позов до суду про захист честі і гідності… Комусь таки треба спростовувати історію, що депутатам можна все…», написала у своєму дописі у фейсбуці Юлія Соловйова додавши першу сторінку свого позову про захист честі, гідності, ділової репутації; визнання та спростування недостовірної інформації.

А подала Юлія Соловйова позов до суду на депутата Гостомельської селищної ради Юрія Марчука. Сама Юлія працює у цій селищній раді на посаді начальника відділу інформаційної політики та зв’язків з громадськістю.

У коментарях до публікації люди висловлюють підтримку Соловйовій, але закликають готуватися до затяжних судових розглядів. Але схоже, пані Юлія сповнена оптимізму в короткі строки добитися справедливості.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Голова КОВА представив нового керівника Гостомельської адміністрації

Зятю мера Гостомеля призначили запобіжний захід у 14 млн. застави

У Гостомелі обживають модульне містечко для ВПО

1 коментар

кайдаш 11.05.2021 о 17:15

Депутати повинні відповідати за свої вчинки … А то на всю Україну показали, як мерзотник -нардеп вимагав у людей “на коліна”перед ним ставати… Й не найшлося там справжнього чоловіка, щоби поставив того тварюку на належне йому місце – у стійло скотиняку ! А потім та гнида ще й під час локдауну В Київі ( а це обумовлене ЗАКОНОМ ) ще й святкував у ресторані ! Хочу нагадати Зеленському його БРЕХНЮ – …” якщо хтось із нардепів нашої партії порушить закон – він буде виключений з партії й покладе мандат “.. Ну й ЩО !? ДВІЧИ порушив закон “його друг” та як з гуся вода ! Збрехав Зеленський ? Збрехав ! Бо “слуги” на чолі із Зе є брехуни, ворюги та зрадники України ! Про це й Блінкен сказав …

Відповіcти

Напишіть коментар