10.4 C
Київ
24.04.2024
Вишгород Димерська ОТГ

“Слуга народу” вимагає відставки свого представника-хабарника у Димері

Голову Димерської ОТГ Володимира Підкурганного, який є представником “Слуги народу”, затримали на хабарі. Тепер партія вимагає, аби він пішов у відставку на час розслідування.

У “Слузі народу” оприлюднили офіційну позицію щодо цієї ситуації. Наголосили, якщо провину доведуть, людина має нести покарання незалежно від того, з якою політичною силою йшла на вибори.
Я звертаюся до Політради
з вимогою дати оцінку діям
висуванця від партії, –  Корнієнко
“Слуги” закликають главу ОТГ піти у відставку Глава партії Олександр Корнієнко заявив, що один із пунктів передвиборчої програми “Слуги народу” – знищення системної корупції. Ми цього пункту ретельно дотримуємося. Я звертаюся до Політичної ради та Національної ради громад із вимогою на найближчих засіданнях дати оцінку діям висуванця від партії, – сказав Корнієнко.
   
Підкурганний не є
членом партії, – мотовиловець
Очільник Київського обласного осередку партії Андрій Мотовиловець підтвердив, що на час розслідування Підкурганний має піти у відставку. Підкурганний не є членом партії. Мотовиловець наголосив, що Підкурганний не є членом партії, хоча йшов на вибори голови Димерської ОТГ від “Слуг”. Глава осередку переконує, що перевіряли кожного кандидата, який йшов на вибори від партії, але на 100 відсотків виявити доброчесність людини неможливо. Крім того, Мотовиловець нагадав, що за добір кандидатів у Київській області тоді відповідав колишній очільник осередку Олександр Дубінський.
Разом із селищним головою затримали його спільників. Чиновник – колишній суддя. З 2010 року він працював у Вишгородському районному суді Київської області, але у 2017 році його звільнили за незаконні рішення у справах Майдану. У 2019 році Підкурганний очолював виборчий штаб народної депутатки від “Слуги народу” Ольги Василевської-Смаглюк.
Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L
Нагадаємо, що “Київський регіон” вже висвітлював схожу ситуацію у Баришівській ОТГ, де  Спійманий на хабарі голова Баришівської ОТГ подав апеляцію на рішення суду.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Схожі записи

За рік нардепи з Київщини значно оновили свій автопарк

ДБР на хабарі затримало співробітника Вищедубечанського лісгоспу

У Димерській ОТГ розкрадається майно дитячого санаторію

1 коментар

квятек 11.05.2021 о 17:26

То ж, мабуть, торгували місцями у списках “партії” , а точніше збіговиська ворюг …Ось і попав той від Ольги Василевської -Смаглюк… Рибак рибака… То ж і нардепша така ж, раз у неї очільник передвиборчого штабу хабарник та продажний суддя ! Всі вони там одним миром мазані ті “слуги неукраїнського народу”…. БАНДА ! Банду ГЕТЬ !

Відповіcти

Напишіть коментар