6.7 C
Київ
19.04.2024
Бровари Кримінал

Більшість гральних установ Броварів працюють конспіративно – поліція

Правоохоронці розшукують гральні установи в Броварах і просять усіх небайдужих громадян надавати відому їм інформацію про такі заклади. Про це йдеться в повідомленні Броварського відділу поліції.

У випадку, якщо громадянам стала відома інформація про розташування того чи іншого ігрового залу, броварські поліціянти просять звертатися за номерами 102 або (04594) 5-34-04 чи за адресою Броварського відділу поліції: вул. Ярослава Мудрого, 24.

 

У відділенні зазначають, що більша частина гральних і «лотерейних» установ нині функціонує конспіративно. Правоохоронці переконують, що будь-який такий бізнес потрібно прибрати з вулиць, кварталів та міст, і закликають «зробити це разом».

Нагадаємо, 20 грудня Кабмін уніс зміни до заборони ігрових автоматів, завдяки чому поза законом опинилося ширше коло грального бізнесу. Із цього ж дня поліція по всій Україні почала «накривати» відповідні заклади з азартними іграми. Президент Володимир Зеленський пов’язав це рішення уряду із провалом законопроєкту про легалізацію ігрового бізнесу у Верховній Раді України.

Уже через три дні Броварський відділ поліції повідомив, що не закрив жодного грального закладу в Броварах – мовляв, ті припинили діяльність самостійно. В той самий час обласна поліція зазначила, що в Броварах таки закрили незаконний гральний бізнес. Водночас оприлюднені загальні дані щодо числа таких закладів на Київщині були більш як удвічі меншими, ніж такі самі дані прокуратури.

Схожі записи

На Бориспільщині судитимуть працівника Газконтори за побиття людей

У Києві намагаються зірвати засідання Мін’юсту по діям «чорного реєстратора» з СВК «Новоселицьке»

З’явилося фото ймовірного вбивці трирічного сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва

Напишіть коментар