12 C
Київ
27.04.2024
Кримінал Твоя Громада

Головного архітектора Києво-Святошинської РДА судитимуть за підробку ДПТ

Повідомлено про підозру головному архітектору Києво-Святошинської районної державної адміністрації

Прокуратура повідомила про підозру завідувачу сектору містобудування та архітектури – головному архітектору Києво-Святошинської районної державної адміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого
ч. 1 ст. 366 КК України, тобто у складанні, видачі службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу.

Встановлено, що вказана особа, перебуваючи на посаді начальника відділу містобудування та архітектури Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області, склала та видала завдання щодо внесення змін до «Детального плану території житлового масиву в с. Петрівське» (на даний час – с. Святопетрівське), у яке внесла завідомо неправдиві відомості.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Києво-Святошинською місцевою прокуратурою.

Досудове розслідування триває.

У разі доведення вини особи в суді, останньому загрожує покарання у виді штрафу до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Схожі записи

Під домашній арешт відправлено в.о. мера Українки Тетяну Кучер

Власник агрофірми на Київщині звинувачує колишню директорку у криміналі

Обрано запобіжні заходи підпалювачам автомобіля у Борисполі

Напишіть коментар