12 C
Київ
27.04.2024
Кримінал Міська рада Українка

За секретарем міськради Українки прийшла Служба безпеки України. ВІДЕО

Жителі міста Українка чудово пам’ятають вересень минулого року. Обшуки у міськраді, які провели у п’ятницю 13-го співробітники Служба безпеки України стали першим чорним дзвіночком для кримінальної шайки, яка засіла в Українська міська рада.

Вчора Українка стала свідком наступного етапу роботи СБУ, а саме затримання одного з фігурантів справи – секретаря Української міськради Тетяни Кучер, повідомляє інтернет-портал “Трипільський край”

Зараз ця особа знаходиться у розшуку вітчизняним Міністерством внутрішніх справ.

Як все відбувалося – у відео з місця подій в Українці та Миронівці від Євген Цяпенко, співзасновника Громадської організації “Трипільський край”.

СБУ ПРИЙШЛО ЗА СЕКРЕТАРЕМ МІСЬКРАДИ УКРАЇНКИЖителі нашого міста чудово пам'ятають вересень минулого року. Обшуки у міськраді, які провели у п'ятницю 13-го співробітники Служба безпеки України стали першим чорним дзвіночком для кримінальної шайки, яка засіла в Українська міська рада. Вчора Українка стала свідком наступного етапу роботи СБУ, а саме затримання одного з фігурантів справи – секретаря Української міськради Тетяни #Кучер. Їй інкримінується вчинення злочину, передбаченого статтею 191 ККУ – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.Як все відбувалося – у відео з місця подій в Українці та Миронівці від Євген Цяпенко, співзасновника Громадської організації "Трипільський край"

Опубліковано Трипільський край Середа, 15 квітня 2020 р.

Інкримінується Тетяні Кучер вчинення злочину, передбаченого статтею 191 ККУ – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

 

#КиївськийРегіон #Київщина #Українка

Схожі записи

Верховний суд остаточно підтвердив незаконність рішення Обухівської міськради

Жителі Українки скаржаться на чорний дим із Трипільської ТЕС

Активістка з Українки започаткувала рух підтримки сусідів пенсійного віку під час карантину

Напишіть коментар