15.8 C
Київ
28.03.2024
Будівництво Буча Інфраструктура

У Бучі забудовник змушує інвесторів вдруге платити за свої квартири

Інвесторів ЖК “Голд Сіті” знову вимагають нести гроші вже новому забудовнику – повідомляє на своїй сторінці Олег Максименко у фейсбук-групі Громада Бучі. «Нам кажуть, що якщо не внести, то і зовсім їх втратимо, так як наш будинок ніхто добудовувати не буде.  Доплати виходять дуже і дуже великі, таких грошей у людей не має. Люді внесли свої гроші і оплатили 100% ще 2015 року за свої квартири і так у нас вони знецінилися”.

Нагадуємо, дане будівництво вже кілька років заморожено.

“Куда потрібно звертатися в таких ситуаціях?” бідкається та розводить руками Олег Максименко.

“Який жах, співчуваю… До Olga Vasilevskaya-Smagliuk вже зверталися?” – перепитує журналістка  Олена Жежера. В свою чергу, народний депутат України Олга Василевська відвовідає, що в курсі цієї ситуації: “Проти доплати лише кілька квартир, всі інші готові. Іншого варіанту добудови немає. Гроші повернуть після здачі будинку в експлуатацію, це буде оформлено договірними відносинами”.

Sergii Bronitskyi здивований відповіддю народного депутата Ольги Василевської, та перепитує: “Проти доплати лише кілька квартир, всі інші готові. Іншого варіанту добудови немає. Де можна подивитися протокол опитування?”

А Elena Elena просто не стримує емоцій від відповіді нардепа Ольга Василевская: “Я в шоці від вашої відповіді, я надала вам і вашим помічникам всі матеріали, скільки інвесторів проти доплат, а ви просто відповідаєте словами «Федорука» …. що говорить тільки про одне, корупція в нашій країні просто не можливо викорінити”.

“Київський Регіон” прожовжить стужити за цією дивною ситуацією.

Фото Олега Максименко.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що У Бучанській школі два дев’ятикласники розпилили газовий балончик «Терен – 4». Подія сталася на перерві після закінчення 5 уроку близько 12:30 год,- повідомила директор Бучанської ЗОШ№4 Алла Літкевич.

На місце події викликали екстрену допомогу,прибули лікарі амбулаторії загальної практики сімейної медицини, поліція. Медики повідомляють про сльозотечу та кашель. Ось як на сторінці закладу коментує ситуацію директор школи Алла Літкевич: “Сьогодні у закладі було вчинене хуліганство двома учнями 9-го класу: розпилено на однокласників сльозогінний перцевий газ. Адміністрація закладу провела необхідні заходи: переміщено дітей з третього поверху (проведена дезінфекціонування поверху), надана перша невідкладна допомога учням, що перебували на місці події, викликано відповідні служби. Прохання до батьків – при погіршенні самопочуття дитини звертатися до медичних закладів. Дякуємо медичним працівникам, відділу освіти, міській раді та поліції за оперативну допомогу.”

А позавчора ми писали, що У центрі Переяслава зрізали 50-річні ялинки.  Міська влада Переяслава намагається відсторонитися від скандалу, сором’язливо киваючи на права власника земельної ділянки ТОВ «НУС»: «Додамо, що згідно п. 10 Постанови Кабміну від 1 серпня 2006 р. №1045 «Про затвердження порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах»: «Видалення зелених насаджень на земельній ділянці, яка перебуває у приватній власності, та на присадибній ділянці здійснюється за рішенням власника (користувача) земельної ділянки без сплати їх відновної вартості.».

 

Інга Лашкул

#КиївськийРегіон

 

Схожі записи

На Київщині затримали чоловіка за підробку документів для виїзду за кордон

У Борисполі будують нову медичну амбулаторію

У Ржищеві тестували куплену снігоприбиральну техніку

Напишіть коментар