11.5 C
Київ
25.04.2024
Будівництво Ірпінь

Ірпінська міськрада засекретила надані забудовнику містобудівні умови, бо вважає їх “художнім твором”

Закони України кажуть, що містобудівні документи – це публічна інформація. Проте секретар міськради Ірпеня Андрій Літвінов вірить, що це – художній твій, захищений авторським правом, з персональними даними, які він зобов‘язаний приховати, – повідомляє Михайлина Скорик

Що буде далі? Він отримає купу нових запитів та звернень з перспективою сісти на судову лаву за навмисне приховування публічної інформації. І, напевне, буде кричати про переслідування. Наразі йдеться про скандальне будівництво за адресою вул. Сім‘ї Шкарівських, 22-Г, де ведуться роботи без паспорта об‘єкта. Аналогічні запити будуть по всіх незаконних будмайданчиках міста, які, як гриби, ростуть у приватному секторі, вважає пані Скорик.

Ivan Kashyrskyy вважає, що даний лист пана Литвинова має зацікавти правоохоронні органи: “Можете смело идти с этим письмом в прокуратуру”. А Сергій Глиняний бачить в цьому “фірмовий” стиль роботи міськради Ірпеня: “Вони вже насобачилися безглузді відписки писати. Готові шаблони є і вони по черзі це підписують – Михальченко, Маркушин – тепер он Літвинов”.
Наталія Василенко іронічно хвилюється за моральний стан чиновників: “Ага, знову закриє міськраду, бо злиє люді примушують їх працювати в правовому полі, а це принижує їх честь та гідність)”.
А от Maksim Mozgovoi відверто обурений діями Литвинова “ХХХХХ, трієчники неосвічені. Я б зрозумів коли авторській проект будинку назвали твором. А до чого тут містобудівні умови та обмеження, які видаються місцевими оргами влади?”, га що автор публікації Михайлина Скорик погоджується по суті, але просить бути толерантнішими по формі: “Maksim Mozgovoi ну ви без одраз, будь ласка. Але дійсно той факт, що Andrey Litvinov це підписав, свідчить про його рівень як фахівця”.
#КиївськийРегіон #Київщина #Ірпінь

Схожі записи

5 каратистів із Ірпеня стали призерами чемпіонату світу в Кракові

«Будинок-монстр» на Подолі введено в експлуатацію не буде

Ірпінь може назвати себе хоч центром Марсу, – нардеп Безгін

Напишіть коментар