9.6 C
Київ
16.04.2024
Міська рада Суспільство Українка

В Українці міськрада залишила дітей без новорічних подарунків

У місті Украінка вже другий місяць розвивається конфлікт між секретаркою / т.в.о міського голови Тетяною Кучер та завідуючою дитячого садочку «Сонечко» Наталею Сапожніковою, у яких виникли особисті суперечки навколо перерозподілу фінансових коштів закладу.

Дійшло до того, що міськрада вирішила не фінансувати закупівлю новорічних подарунків для дітей.

У вівторок обурені батьки записали відеозвернення, а вже сьогодні прийшли сьогодні на сесію міськради та висловили своє обурення діями міської влади. Депутати, за звичкою, назвали протестувальників «тітушками».

В свою чергу, поведінку депутатів прокоментувала місцева мешканка Анна Марчук: «Це жах. Викрики з зали, людям нічого сказати не дають… Перебивають».

Підтримує Марчук у відношенні до міських депутатів і Ольга Коваленко: «Господи, треба щоб піднялася вся Украінка. Яка ганьба».

І лише присутність на сесії батьків таки змусила депутатів проголосувати виділення коштів на придбання подарунків для дітей.

 

Нагадаємо, «Киівський регіон» повідомляв про складну ситуацію на Обухівщині з навчальними закладами. Так, нещодавно школи у Старих Безрадичах, Великих Дмитровичах, Жуківцях та Витачеві опинилися під загрозою закриття на підставі рішення суду – повідомив голова ДСНС Обухівського району Олександр Головач. Саме незадовільний стан протипожежного обладнання змусив пожежників звернутися до суду, адже здоров’я дітей ні в якому разі не можна ставити під загрозу. Першою закрили школу у селі Старі Безрадичі.

 

Інга Лашкул

#КиівськийРегіон
фото: ютуб-канал УМР

Схожі записи

У Броварах двічі за рік перейменовують одну й ту саму вулицю

Активісти Ірпеня через суд намагалися зупинити дію Геплану міста

У мери Борисполя «слуги» можуть висунути екс-регіонала

2 коментарі

Спортсмен-скелелаз з Українки звинуватив свого тренера у педофілії Хотів зістрибнути з мосту в Українці 14.12.2019 о 17:01

[…] ми що в Українці міськрада залишила дітей без новорічних по… внаслідок конфлікту між секретаркою / т.в.о міського […]

Відповіcти
У місті Українка люди обурені наслідками встановлення новорічної ялинки 24.12.2019 о 02:42

[…] ми “Київський регіон” вже повідомляв що в Українці міськрада залишила дітей без новорічних по… внаслідок конфлікту між секретаркою / т.в.о міського […]

Відповіcти

Напишіть коментар