12.1 C
Київ
22.04.2024
Інтерв’ю Кримінал Спорт Українка

Спортсмен-скелелаз з Українки звинуватив свого тренера у педофілії

«Хотів зістрибнути з мосту в Українці» – так мешканець міста Павло Векла коментує взаємовідносини зі своїм багаторічним тренером Артуром Печієм та звинувачує його у педофиліі. Останній подав на спортсмена у суд за наклеп – повідомляє інтернет-ресурс “Трипільський край” з посиланням на відео ТСН.

“Я був слабкою дитиною. Як тільки це сталося перший раз – я моторошно боявся. Боявся зізнатися іншим – це ж ганьба. Далі був шантаж: залишитися на вулиці в незнайомій країні або робити те, що кажуть. Я пам’ятаю разгавор на вулиці в Австрії: “Ти ніхто, ти нічого не вартий без мене. Збирай свої речі і йди. “Потрібно було так і робити. Але не зробив. Вилетів зі скелелазіння або мовчати. Цьому спорту була присвячена моя життя і єдина мотивація на майбутнє, що було так глибоко в душі. Я рік лазив з поломаною пальцем і все це спостерігали. Я мовчав. Про це нікому не говорив” – розповідає Павло Векла на своїй сторінці у фейсбуці.

Тренер Артур Печій всі обвинувачення спростовує та натякає, що його експідопічного могли втягнути в закулісні ігри з метою позбавити тренера можливості балотуватися на пост президента федерації скелелазення. Також Артур Печій повідомив, що подав до суду на наклеп.

У своєму відеозверненні “Моя історія” Павло Векла розповів про причини, які змусили його відкрито заговорити на тему насильства.

Також, ми повідомляли що в Українці міськрада залишила дітей без новорічних подарунків  внаслідок конфлікту між секретаркою / т.в.о міського голови Тетяною Кучер та завідуючою дитячого садочку «Сонечко» Наталею Сапожніковою, у яких виникли особисті суперечки навколо перерозподілу фінансових коштів закладу. Дійшло до того, що міськрада вирішила не фінансувати закупівлю новорічних подарунків для дітей.


Ще раніше “Київський Регіон” повідомляв, що в місті Українка чиновники ремонтували водогін з порушеннями 5 мільйонів у трубу!

 

Вадим Колексник

#КиївськийРегіон

фото – скрін з ютуб-каналу ТСН

Схожі записи

В Українці острів на Дніпрі хочуть з’єднати з дамбою намивом піску

В Українці забудовник поскаржився голові району на жителів міста

Крали на ремонті приміщення для мавп Київського зоопарку

Напишіть коментар