12.6 C
Київ
26.04.2024
Влада Суспільство Школа

На Обухівщині закрили одну школу та під загрозою ще три

Школи у Старих Безрадичах, Великих Дмитровичах, Жуківцях та Витачеві можуть бути закриті на підставі рішення суду – повідомив голова ДСНС Обухівського району Олександр Головач. Саме незадовільний стан протипожежного обладнання змусив пожежників звернутися до суду, адже здоров’я дітей ні в якому разі не можна ставити під загрозу. Першою закрили школу у селі Старі Безрадичі.

Як повідомляє депутат селищної ради Старих Безрадичів Натали Данчек: “Директор Старобезрадівської школи ще 31 липня звернулася з офіційною заявою до сільської ради про надання коштів для першочергових потреб стосовно закриття питання з пожежниками. 1 серпня була скликана екстренна сесія з “поганими депутатами” для надання цих коштів, але районні депутати аж до жовтня ніяк не могли провести сесію і не могли прийняти наші кошти, для використання їх за призначенням. Вчора з ранку надійшла заява від директора школи стосовно закриття школи і вже до вечора, знову ж ті” погані депутати” зібралися на екстренній сесії і виділили кошти у сумі 100 000 грн для улагодження проблем зі школою”.

Отже, з’явилася надія, що школу скоро знову відкриють. 

Дивується ситуації і місцевий житель Віталій Нікулічев: “Я хочу вважати людей розумними. Хоть хтось пояснить мені, будь ласка: пожежники – районні, суд – районний; адвокат – свій, шкільний; чотири місяці не може перевести гроши – районна рада. Немає проекта на пожежну сігналізацію – не розробив РАЙОНО, не розроблений кошторис – також РАЙОНО”.

 

 

 

Схожі записи

У Славутичі капітально відремонтували школу. Відео

Омбудсмен підтримує заборону мови агресора у Києво-Могилянській академії

Поліціянти вчили школярів Кагарлика протидіяти насильству

1 коментар

В Українці міськрада залишила дітей без новорічних подарунків 13.12.2019 о 01:29

[…] «Киівський регіон» повідомляв про складну ситуацію на Обухівщині з навчальними […]

Відповіcти

Напишіть коментар