22.10.2024
Армія Мобілізвція

У застосунка “Резерв+” з’явився новий корисний функціонал

Міністерстві оборони України розповіли, який новий функціонал може нести застосунок “Резерв+”.

Нагадуємо, військовозобов’язані повинні завжди носити з собою військово-облікові документи (ВОД) та надавати їх на вимогу вповноважених службовців ТЦК, Поліції та ДПСУ. Тепер також можна буде показати QR-код, який є електронним аналогом ВОД, у застосунку Резерв+. Тепер у додатку вже можна згенерувати і паперову копію військово-облікового документу.

Покрокова інструкція:


У ньому буде QR-код, тому такий папір повинен мати юридичну силу нарівні з військовим квитком, отриманим у ТЦК.

Для цього потрібно натиснути на три крапки поруч з документом.

Після цього потрібно обрати опцію “Завантажити PDF”.

Після цього необхідно зберегти PDF-файл на Google Drive або відправити собі у месенджер чи на email.

Також у Міноборони рекомендують роздрукувати файл з QR-кодом і подавати його скрізь, де він може бути необхідним.

#Резерв+ #мобілізація #МіністерствоОборони

Підписуйтеся на наші новини:

“Київський регіон” сьогодні повідомляв, що одне з найбільших підприємств Київщини та містоутворююче підприємство для Обухова –  Київський картонно-паперовий комбінат прогнозує можливість призупинення роботи у разі тотальної мобілізації працівників-чоловіків.

Київський картонно-паперовий комбінат може зупинити свою роботу

В Обухові відзначили роль бізнесу у наповненні бюджету громади

Вже восени у Миронівській громаді діятиме антикорупційна програма, яка ефективно визначатиме корупційні ризики та сприятиме їх запобіганню.

Наразі ГО «Антикорупційний штаб» реалізує розробку антикорупційних програм в п’яти громадах України – зокрема і у Миронівці. Як саме ефективно визначати корупційні ризики та разом з громадськістю їм запобігати – скоро буде визначено в антикорупційній програмі, яка вже восени має бути затверджена рішенням місцевої ради.

Відео з наради від Євгена Цяпенка з медіапроєкту “Київський Регіон”:

Це відкриє нові можливості для органу

місцевого самоврядування – сергій мовчан

Мені подобається готовність Миронівської міської ради запровадити окрему посаду антикорупційного уповноваженого. Це відкриє нові можливості для цього органу місцевого самоврядування та запустить ефективну систему запобігання корупції у поєднанні з тією антикорупційною програмою, яку зараз розробляє наша група – розповів «Київському регіону» Сергій Мовчан, експерт Національного бюро з питань запобігання корупції (НАЗК) та керівник проєкту з ГО «Антикорупційний штаб».

У нас є потреба й воля сприяти запобіганню

корупції у Миронівці – дмитро жукотанський

У нас є потреба й воля розібратися та створити програму, яка буде сприяти запобіганню корупції у Миронівській міськраді. Ми сьогодні хочемо розібратися та вивчити інструменти за допомогою яких ми, разом з громадськістю, втілимо наші задуми у життя – заявив перший заступник голови Миронівської міської ради Дмитро Жукотанський.

У рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP) ГО «Антикорупційний штаб» реалізує розробку антикорупційних програм в п’яти громадах України – у Миронівці Київської області, Новоукраїнці Кіровоградської області, Жовкві на Львівщині, Кам’янець-Подільському (Хмельницька область) та Ємільчиному (Житомирська область).

Підписуйтеся на наші новини:

Системні відключення електроенергії завдають значних незручностей мешканцям Миронівки та інших міст України. Проте українці завжди вирізнялися своєю стійкістю та здатністю пристосовуватися до складних обставин.

Багато хто звертається до альтернативних джерел енергії, таких як генератори, зарядні станції та павербанки, щоб забезпечити себе необхідною електроенергією. У холодний період, коли відключення світла можуть стати критичними, люди знаходять прихисток у пунктах незламності – тут завжди можна зігрітися, зарядити пристрої, попрацювати та відчути підтримку громади.

Активізація роботи Миронівської міської ради вже позитивно відображається на житті мешканців громади. Звісно, максимальна увага оновленої команди у керівництві міста зараз зосереджена на допомозі нашим військовим, але і про добробут жителів громади вони також піклуються.

Наразі триває благоустрій міського пляжу на річці Росава. Навіть під час війни це є надзвичайно важливим, оскільки допомагає забезпечити і місцевим жителям, і військовослужбовцям можливість відпочинку та зняття стресу.

Трохи порядок навели – грейдером розрівняли, очерет скосили. Лебеді на годівлю заходять, діти їх підгодують. Цікаво, звісно, коли тут багато дітей. – розповідає 90-річний житель Миронівки Володимир Лотоцький.

Так, в цьому році вже приводять до ладу пляж. Розширили площу пляжу, роздягальні ближче до трави. Тут у нас влітку і волейбол, і мами і дуже багато дітей відпочиває. Молодці, що роблять. Чому раніше це не робили – не знаю, – розповіла нам місцева жителька Олена Коваль.

“СТАРАЮТЬСЯ, РОБЛЯТЬ” – У МИРОНІВЦІ

ЗАДОВОЛЕНІ ЗМІНАМИ У ВЛАДІ МІСТА

Підписуйтеся на наші новини:

 

“Київський регіон” раніше повідомляв, що на кінопоказі “Кіно заради Перемоги” жителі Миронівщини мали можливість особисто зустрітися з Олесь Санін та обговорити його фільм “Довбуш”, що піднімає національно значущі теми.

Цей культурний захід ми проводимо в рамках підтримки ЗСУ та українського виробника. Нам важливо, щоб жителі Миронівщини зарядилися енергією та були мотивовані, – пояснив мету кінопоказу перший заступник голови Миронівської міської ради Дмитро Жукотанський.

Зараз саме цінне – це час і увага, які ми приділяємо один одному. І саме такі заходи як наш, дозволяють побути разом друзям та родинам, – розповіла менеджер національних проєктів БФ МХП-Громаді Світлана Мигаль.

Я з задоволенням знайомлюся з глядачами та спостерігаю як вони дивляться моє кіно. Це все допоможе мені зняти наступний фільм, – заявив нам в ексклюзивному коментарі сам Олесь Санін.

Чудовий приклад успішного партнерства влади, бізнесу й громади, які попри війну знаходять шляхи аби вгамувати спрагу людей до національної культури дивіться у відео Євген Цяпенко з медіапроєкту “Київський регіон”:

Підписуйтеся на наші новини:

Ця програма не має створюватися “під когось”, а бути ефективною та дійсно робочою. Вона має бути створена під чесність, прозорість і законність. Хто б не був на позиції голови міської ради, першого заступника чи секретаря – всі вони мають розуміти, що працювати потрібно виключно в рамках закону», – зауважив перший заступник голови Миронівської міської ради Дмитро Жукотанський.

Раніше “Київський регіон” повідомляв про свято спорту “Рухаємось – значить живемо!”, яке відбулося на центральному стадіоні Миронівки.

ВІДЕО:

Перед початком свята дітей гарно розігріли під час руханки.

Жителі Миронівки скаржилися на зруйновані глядацькі трибуни центрального стадіону, які є небезпечними для відвідувачів – звідки стирчать цвяхи та арматура. Було зібрано понад 300 підписів, у зверненні до керівництва міста, на підтримку реконструкції трибун.

Трибуни підійшли до такого стану, що їх потрібно повністю змінити, – розповідає батько юного футболіста з Миронівки Сергій Дяченко. Його підтримує і вихованець Миронівської ДЮСШ, а зараз гравець футбольної академії угорської “Кішварда” Олександр Боровський, який вважає, що трибуни потрібно зробити у першу чергу, адже приходять і батьки спортсменів і просто глядачі.

На центральному стадіоні Миронівки триває реконструкція трибун

Ольга Марченко, яка тренує спортсменів Миронівки з 1979 року, з гордістю розповідає про досягнення вихованців стадіону: “На нашому футбольному полі виріс Матвій Пономаренко, нападник “Динамо” (Київ). Перспективний Олександр Боровський, який зараз грає у футбольному клубі Угорщини. Маємо чемпіонів з легкої атлетики, греко-римської боротьби, гандболу”.

 

Підписуйтеся на наші новини:

Миронівка вимагає змін: стадіон “Колос” перебуває в катастрофічному стані

Захисників на Харківському напрямку фронту провідали земляки з Миронівщини

У Миронівській громаді занепокоєні криміногенною ситуацією у селах

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

30 ветеранів АТО почали навчатися професії «Кіберзахист» у Києві

Гостинці для воїнів Таращанської громади доставлені на Донеччину

У Київській облраді обіцяють забезпечити АТОвців безкоштовними медпрепаратами

Напишіть коментар