13.9 C
Київ
27.04.2024
Армія Медицина Міська рада Тараща

У Таращі прийняли програму підтримки військовослужбовців ЗСУ

Таращанська міська рада прийняла Програму підтримки військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, членів їх сімей Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік.

Головним розпорядником якої є відділ соціальної та ветеранської політики Таращанської міської ради.

Програмою передбачені наступні заходи:

  • Одноразова матеріальна допомога мобілізованим військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань України, захисникам (захисницям) України, ветеранам війни у розмірі 10 000,00 грн. виплачується військовослужбовцю на банківський рахунок.
  • Щорічна допомога на придбання дров мобілізованим військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань України, захисникам (захисницям) України, ветеранам війни та членам їх сімей виплачується у розмірі 5000,00 грн.
  • Матеріальна допомога на лікування військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань України, захисникам (захисницям) України, ветеранам війни виплачується у розмірі 5000,00 грн.
  • Одноразова матеріальна допомога членам родин зниклих безвісти військових виплачується у розмірі 5000,00 грн.
  • Відшкодування за встановлення пам’ятників та облаштування місць поховання загиблих (померлих) військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, захисників (захисниць) України, ветеранів війни здійснюється шляхом виплати одноразової грошової допомоги у розмірі не більше як 40000,00 грн., відповідно до наданих витратних документів.

Соціальні гарантії передбачені тільки громадянам Таращанської міської територіальної громади за рахунок місцевого бюджету.

За їх отриманням потрібно звернутися до відділу соціальної та ветеранської політики Таращанської міської ради за адресою м. Тараща, вул. Софіївська, 3, а в сільській місцевості до старостинських округів – спеціалістів ЦНАПу. Телефони для довідок: 097-951-58-39 або 045-665-37-32.

#КиївськаОбласть #Тараща #ЗСУ

Підписуйтеся на наші новини:

У Таращі задоволені співпрацю з польською благодійною організацією

Реформа управління відходами. Що чекає на громади Київщини

Схожі записи

У Великій Димерці відпрацювала волонтерська бригада лікарів

У Фастові меру міста дорікають у закритті хлібокомбінату

30 ветеранів АТО почали навчатися професії «Кіберзахист» у Києві

Напишіть коментар