21.2 C
Київ
16.04.2024
Міська рада Поліція Фастів

Бюджет Фастова може втратити мільйони гривень ПДФО. Відео

Під час сесії міської ради у Фастові жваве обговорення викликало питання недоотримання до бюджету ПДФО від розміщеного у місті Управління Національної поліції.

  • Надайте інформацію депутатам, бо є інформація, що поліція у Фастові вже не має. Тобто, територіально вони у нас, але зареєстровані в іншому місці. Куди ПДФО платиться?, – запитав депутат міськради Віталій Кушнір мера міста Михайла Нетяжука.

Як розповів далі депутат Сергій Воронов, від начальник районної поліції йому стала відома інформація, що поліціанти неодноразово зверталися до Фастівської міської ради стосовно того, щоб їм виділили гроші на встановлення відеокамер спостереження.

  • Чому депутати не знають про це звернення від поліції? Підсумком цієї ситуації є те, що управління поліції перереєструвалося [з Фастова] і тепер наша громада втратить до 20 мільйонів гривень, – заявив Сергій Воронов.

За інформацією, яку депутатів міськради озвучили на сесії, управління поліції перереєструвалося у березні цього року.

управління поліції перереєструвалося

з фастова у березні цього року?

Михайло Нетяжук повідомив, що він про це нічого не знає і прямо під час сесії безрезультатно спробував з’ясувати у начальниці відділу доходів ФМР Мирослави Лазоренко чи дійсно Національна поліція вже не платить податок місту.

Депутатка Лариса Скрипак озвучила пропозицію, щоб фінансисти міської ради підготували довідку по сплаті податків поліцією у бюджет Фастова за останній рік.

Більше інформації на відео:

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

Зруйновану під час окупації амбулаторію відновлюють у Бородянській громаді. ВІДЕО:

Україна перемагає ворога не лише на полі бою, а і господарських справах вже на звільненій землі. Відбудувати медичну амбулаторію у селі Загальці допомагає американський благодійний фонд HOPE Internetional.

В результаті тісної співпраці з фондом ми вже отримали якісно відбудовану аптеку у селищі Бородянка та фельдшерсько-акушерський пункт у селі Дмитрівка, – зазначає в.о. голови селищної ради Бородянської СОТГ Георгій Єрко.

Відновлення амбулаторії у селі Загальці теж найближчими днями буде завершено і тут зможуть отримувати послуги всі мешканці села.

Про роботу Київської обласної екстреної медичної допомоги у режимі 24/7, про важкі приклади спілкувалися працівники екстреної допомоги з окупантами  дивіться в інтерв’ю журналіста “Київського регіону” Євгена Цяпенка.

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

Екскерівника Держрибагентства Київщини Мухіна підозрюють у злочині

Жителів Фастова сколихнула інформація стосовно майбутнього місцевої районної лікарні. ВІДЕО

Схожі записи

У Таращі прийняли програму підтримки військовослужбовців ЗСУ

У Боярці збільшили тарифи на централізоване водопостачання

У Броварах облаяли поліцейських, які не дозволили дітям гратися на майданчику

Напишіть коментар