13.7 C
Київ
16.04.2024
Бровари Поліція

У Броварах облаяли поліцейських, які не дозволили дітям гратися на майданчику

Про те, що батьки лаяли та обзивали «комконівців» і патрульних поліції за те, що вони не дозволяли малечі гратися на дитячих майданчиках, а також кілька разів обривали обмежувальні стрічки, – повідомляє сайт «Трибуна – Бровари».

За словами охоронців, протягом 20 березня вони патрулювали місто та спільно з поліціянтами проводили серед населення пояснювальну роботу щодо дотримання правил карантину, пов’язаних із епідемією коронавірусу в Україні. Позаяк у країні діють карантинні обмеження, а батьки з дітьми масово гуляють на дитячих майданчиках, «комконівці» огородили стрічками майданчики у парках «Перемога» та «Юність» і повісили відповідні таблички. Однак батьки агресивно реагували на дії охоронців: лаяли, обзивали, а також обривали огороджувальні стрічки з вимогами відкрити майданчик для дітей. Протягом дня охоронцям кілька разів довелося відновлювати огородження та пояснювати необхідність запобіжних заходів через епідемією у країні COVID-2019.

Нагадаємо, 16 березня міський голова Ігор Сапожко видав розпорядження, згідно з яким із 17 березня у Броварах запроваджено низку додаткових заходів для боротьби з поширенням коронавірусу. Зокрема,  мешканцям не можна пересуватися містом і їхати в інші населені пункти без крайньої на те потреби. Уже наступного дня, 18 березня у Київській області введено режим надзвичайної ситуації. Цього ж дня рішенням міського голови призупинено рух маршруток на Київ. Від 18 березня також припинилися регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученнях.

За матеріалами Трибуна – Бровари

Схожі записи

Перестрілка в Броварах на Торгмаші. Відео

У Княжичах відмовили багатодітній матері і АТОвцю та віддали земельну ділянку родичам депутата

У Броварській міськраді вимагають перевірити платіж на 6 млн гривень

2 коментарі

Самаритянин 21.03.2020 о 18:28

штрафовать и все. принудительно. иначе не дойдет.
не хотят платить в каталажку, может дойдет. У нас полиция еще по сравнению с США например просто ангелы. Там бы не церемонились. А за обзывание и возмущение полицейским закатали бы быстро куда надо.

Відповіcти
Другживых 30.03.2020 о 08:14

Если не действовать жестко, то всем будет п…да. А тех кто обрывает ленточки надо в наручники и в тюрьму на 15 суток. И плюс мега штрафы. Если государство не введет жесткие меры сейчас, то будет поздно.

Відповіcти

Напишіть коментар