10.4 C
Київ
20.04.2024
Київський регіон Колабораціонізм

Затримано чоловіка, який фотографував наші військові об’єкти

У Києві завершено розслідування щодо чоловіка, який фотографував для рф військові об’єкти, – повідомляє Telegram-канал Київський регіон.

Зловмисником виявився 35-річний мешканець Луганщини. За винагороду у 1000 гривень зрадник погодився надавати необхідні для ворога фото та відео розміщення будівель.

Правоохоронці затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час чергової спроби передати дані ворогу.

За скоєне йому загрожує

до 12 років в’язниці

Зловмиснику повідомлено про підозру, у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.3 ст.114-2 та ч.3 ст.114-2 Кримінального кодексу України – поширення інформації про переміщення, рух або розташування ЗСУ чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань за можливості їх ідентифікації на місцевості, якщо така інформація не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом Збройних Сил України, Міністерством оборони України або іншими уповноваженими державними органами, вчинене в умовах воєнного стану, з корисливих мотивів та з метою надання такої інформації представникам держави, що здійснює збройну агресію проти України, за відсутності ознак державної зради або шпигунства.

.

 перебуває під вартою

без можливості внесення застави

Наразі досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт з разом матеріалами кримінального провадження скеровано до суду для розгляду справи по суті. Йому загрожує від восьми до дванадцяти років позбавлення волі.

За інформацією відділу комунікації поліції Києва.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

У Миронівці аграрна компанія зливає небезпечні відходи виробництва людям у городи. ВІДЕО

Схожі записи

У Мироцькому встановили нову мобільну котельню. ВІДЕО

Клініку “Феофанія” роблять доступною для кожного українця

На Київщині оголошено повітряну тривогу

Напишіть коментар