11.5 C
Київ
26.04.2024
Авіація Бровари Кабінет міністрів

Французи розшифровували чорну скриньку гелікоптера, який розбився у Броварах

СБУ досі розглядає три версії авіакатастрофи 18 січня у Броварах, в тому числі, умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Нагадаємо, гвинтокрил ДСНС впав між дитячим садком та житловим будинком та загорівся. Тоді на на місці авіатрощі знайшли чорну скриньку. Її розшифрували у Франції, а матеріали вже передали слідству, – заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

матеріали з чорної скриньки

вже у слідства

Керівників Київводоканалу відправлять під суд

“Для мене особисто це велика трагедія. Я втратив друзів у цій катастрофі. На жаль, загинули і люди, які були, відповідно, в цьому місці, в цей час, діти. Продовжується розслідування. Чорна скринька була знайдена, була відправлена до Франції для відповідної розшифровки. Дані отримані, вони є у слідства. Слідство триває, я так само, як і ви, хочу дочекатися результатів і побачити аргументовані відповіді на ряд питань”, – розповів Шмигаль.

Але публічної інформації, яку б він міг озвучити з цього приводу поки що немає:

“Як і ви, я чекаю результатів слідства. Вони будуть десь найближчим часом. Є вже результати технічного стану гелікоптера, є всі матеріали з чорної скриньки, вони якісні. Тобто слідство далі опрацьовує вже деталі й думаю, що найближчим часом отримаємо результат”, – запевнив Прем’єр-міністр.

Підписуйтеся на наші новини:

У Миронівці аграрна компанія зливає небезпечні відходи виробництва людям у городи. ВІДЕО

Схожі записи

Зі школи у Броварах терміново евакуювали дітей

У Броварах оголошено відкрите тренування тероборони

Броварські комунальники закуплять техніку в кредит на 43 млн грн

Напишіть коментар