10 C
Київ
29.03.2024
Київ Кримінал Прокуратура

Крали на ремонті приміщення для мавп Київського зоопарку

Заступнику директора та начальнику відділу КП «Житлоінвестбуд-УКБ» повідомлено про підозру у вчиненні службової недбалості та заволодінні бюджетними коштами, – заявляє Київська міська прокуратура.

Згідно з матеріалами слідства, у 2017 році між директором комунального підприємства та приватним товариством був укладений договір на реконструкцію павільйону для утримання та зимового експонування приматів у Київському зоопарку.

крали на реконструкції

приміщення для мавп

По завершенню робіт підрядником було внесено неправдиві відомості щодо обсягів робіт, які були підписані, на той час, виконувачем обов’язків керівника комунального підприємств, провідним інженером з технічного нагляду за будівництвом та директором підрядної організації.

Висновок судової будівельно-технічної та економічної експертизи засвідчив, що через завищення вартості виконаних робіт столичному бюджету завдано збитки на понад два мільйони гривень.

столичному бюджету завдано

збитки на понад 2 млн грн

Наразі підозрюваним інкримінується зловживання своїм службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч.5 ст.191, ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України) та вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

У Миронівці аграрна компанія зливає небезпечні відходи виробництва людям у городи. ВІДЕО

Схожі записи

Сьогодні на Троєщині змінюється маршрут автобусу № 21. Схема руху

СБУ викрила схему у Держбудінспекціі

Кличко нагородив свого ексзаступника, який бився з патрульним

Напишіть коментар