8.5 C
Київ
29.03.2024
Укренерго

Укренерго знову зафіксувала перевищення лімітів споживання електроенергії

На 13 січня для забезпечення балансу в енергосистемі всім областям було доведено ліміти споживання, що діють з 2:00 до 24:00, – повідомляє телеграм-канал «Київський регіон» з посиланням на сайт reform.energy.

Наразі, зберігається дефіцит потужності в енергосистемі. У компанії уточнили, що він особливо виражений у ранковий та вечірній максимум споживання.

“Кожен оператор системи розподілу у своєму регіоні складає графіки планових погодинних відключень, які мають забезпечувати споживання області на рівні доведеного ліміту”, – заявляють у компанії.

перевищення лімітів призводить до ризику створення аварійних ситуацій в енергосистемі

Як пояснила НЕК, перевищення лімітів призводить до ризику створення аварійних ситуацій в енергосистемі, тому для їх попередження використовуються аварійні відключення. Водночас, уже на вихідні очікується поступове потепління по всій Україні, внаслідок чого “Укренерго” прогнозує зниження споживання.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На вихідні 14-15 січня в Києві та Київській області і по всій Україні можуть скоротитися обсяги відключень світла, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон” з посиланням на НЕК “Укренерго”.

До Нацкомісії надходять численні скарги споживачів на нерівномірний розподіл обленерго участі споживачів у графіках відключень

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте також, про ініціативу депутатів Броварської міськради провести аудит деяких платежів з бюджету міста.

У продовження нашої ексклюзивної теми підтоплення осель мешканців Ржищева, маємо інформацію, що співробітники ДСНС спробували відкачувати воду.

“Київський регіон” вже розповідав, що в Українці спалено автомобіль депутатки міськради міста.

Схожі записи

Укренерго скоротить обсяги відключень світла на Київщині

На Київщині продовжується обмін лампочок розжарювання на LED-лампи

У Міненерго розповіли про резерви на енергоблоках ТЕС

Напишіть коментар