11.5 C
Київ
24.04.2024
Агресія росії Кагарлик

Меморіальну дошку загиблому земляку відкрили на Кагарличчині

З ініціативою саме так віддати шану загиблому земляку-захиснику Богдану Кузнецову виступив директор Ставівського ліцею Анатолій Глобенко, повідомляє сайт kagarlyk.city.

Директора підтримав колектив навчального закладу, а випускниця Аліна Харлампієва (Івашко), яка нині проживає в Черняхові, запропонувала взяти на себе витрати із виготовлення меморіальної дошки. У відкритті взяли участь керівництво Кагарлицької громади, жителі села, військовослужбовці Територіального центру комплектування і соціальної підтримки, учні і педагоги Ставівського ліцею.

Меморіальні дошку в Ставах

відкрили родичі загиблого воїна

Втім, пам’ятну дошку із граніту безплатно виготовив місцевий підприємець Дмитро Неживий.

Коли наш директор звернувся до Дмитра Миколайовича із замовленням, той навідріз відмовився брати гроші. Сказав, що хоча б таким чином подякує Богдану, за те, що він захищав усіх нас від загарбника, – розповідає Тамара Шепелявенко, яка була класним керівником Богдана Кузнецова.

 

Став’яни віддали шану

захиснику-земляку Богдану Кузнецову

Висічений на граніті образ Богдана Кузнецова тепер в одному ряду із меморіальними дошками на честь колишніх випускників сільської школи – загиблого у 2020 році на бойовому посту Михайла Кучеренка та письменника-дисидента, українського патріота Едуарда Литвина.

Фото Валентина Владімірова

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На вихідні 14-15 січня в Києві та Київській області і по всій Україні можуть скоротитися обсяги відключень світла, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон” з посиланням на НЕК “Укренерго”.

До Нацкомісії надходять численні скарги споживачів на нерівномірний розподіл обленерго участі споживачів у графіках відключень

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте також, про ініціативу депутатів Броварської міськради провести аудит деяких платежів з бюджету міста.

У продовження нашої ексклюзивної теми підтоплення осель мешканців Ржищева, маємо інформацію, що співробітники ДСНС спробували відкачувати воду.

“Київський регіон” вже розповідав, що в Українці спалено автомобіль депутатки міськради міста.

Схожі записи

За колабораціонізм до 10 років засуджено екскерівника КП «Бучасервіс»

На Київщині селянин підірвався на вибухівці

У Кагарлику бобри підтоплюють людські оселі та городи

Напишіть коментар