9.9 C
Київ
29.03.2024
Новини Укренерго

Відключення електроенергії викликало перевищення лімітів споживання – Укренерго

Оператори системи розподілу електроенергії заявляють про те, що ліміти “Укренерго” покривають орієнтовно 60% потреб регіонів, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон” з посиланням на сайт Енергореформа.

Так, за повідомленням НЕК “Укренерго”, станом на 12 січня зберігався значний дефіцит потужності, особливо у ранкові та вечірні години максимального споживання.

аварійні відключення були

застосовані в дев’яти областях

Згідно з її щоденним оновленням у соцмережах, цілодобові ліміти споживання, введені з вівторка, зберігаються, проте через їх перевищення аварійні відключення були застосовані в дев’яти областях.

“Вже зранку у дев’яти областях було перевищено ліміти споживання, внаслідок чого для збереження стабільної роботи енергосистеми застосовувалися аварійні відключення”, – повідомляв НЕК “Укренерго”.

Як випливає з повідомлень операторів системи розподілу електроенергії на сайтах та Facebook, аварійні обмеження застосовуються, зокрема, у Житомирській, Запорізькій, Сумській, Кіровоградській, Херсонській, Донецькій, Дніпропетровській областях.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На вихідні 14-15 січня в Києві та Київській області і по всій Україні можуть скоротитися обсяги відключень світла, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон” з посиланням на НЕК “Укренерго”.

До Нацкомісії надходять численні скарги споживачів на нерівномірний розподіл обленерго участі споживачів у графіках відключень

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте також, про ініціативу депутатів Броварської міськради провести аудит деяких платежів з бюджету міста.

У продовження нашої ексклюзивної теми підтоплення осель мешканців Ржищева, маємо інформацію, що співробітники ДСНС спробували відкачувати воду.

“Київський регіон” вже розповідав, що в Українці спалено автомобіль депутатки міськради міста.

Схожі записи

Голова КОВА визначився з комендантським часом на новорічні свята

Від нового губернатора Київщини в облраді очікують ефективної роботи

Голова ОБСЄ Буяр Османі відвідав зруйновану Бородянку

Напишіть коментар