8.2 C
Київ
23.04.2024
Бородянка Суспільство

У Бородянці спеціалістів навчать провідним технологіям соціальної роботи

У Бородянській об’єднаній селищній територіальній громаді уклали угоду із міжнародною благодійною організацією СОС “Дитячі Містечка”, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон”.

Під документом свої підписи поставили виконувач обов’язків Бородянського селищного голови Георгій Єрко, директорка Центру надання соціальних послуг Бородянської селищної ради Ірина Мельниченко та національний директор СОС “Дитячі Містечка” Сергій Лукашов.

Підтримка сімей з дітьми та навчання фахівців із соціальної роботи буде реалізована у проєкті “Право на сім’ю”. Адже щоби діти виховувалися у сім’ях, кожна громада має розвивати систему соціальних послуг для підтримки вразливих родин.

на обліку служби

перебувають 940 дітей

Загалом у Бородянській громаді на обліку служби у справах дітей перебувають 265 багатодітних сімей, в яких виховуються 940 дітей. За минулий рік зареєстрували 33 нових багатодітних сімей.

З-поміж таких послуг:

  • натуральна допомога,
  • розвиток навичок відповідального батьківства,
  • соціальний супровід сімей за технологією кейс-менеджменту або “ведення випадку”.

На практиці це – індивідуальний підхід та надання послуг відповідно до потреб конкретної сім’ї чи дитини. Кейс-менеджер не лише оцінює потреби та розробляє план, як їх задовольнити. А й, у разі необхідності, направляє людину до відповідного спеціаліста.

Щоб організувати надання цих послуг, в рамках проєкту “Право на сім’ю” спеціалістів у Бородянці навчатимуть провідним технологіям соціальної роботи. А ще – допоможуть створити й оснастити центр надання соціальних послуг.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На вихідні 14-15 січня в Києві та Київській області і по всій Україні можуть скоротитися обсяги відключень світла, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон” з посиланням на НЕК “Укренерго”.

Укренерго скоротить обсяги відключень світла на Київщині

До Нацкомісії надходять численні скарги споживачів на нерівномірний розподіл обленерго участі споживачів у графіках відключень

ДТЕК втретє потрапив під перевірку через графіки відключення світла

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте також, про ініціативу депутатів Броварської міськради провести аудит деяких платежів з бюджету міста.

У продовження нашої ексклюзивної теми підтоплення осель мешканців Ржищева, маємо інформацію, що співробітники ДСНС спробували відкачувати воду.

“Київський регіон” вже розповідав, що в Українці спалено автомобіль депутатки міськради міста.

Схожі записи

Вшануємо пам’ять про жертв голодомору

У Бородянці завершують монтаж мосту через Здвиж. Фото

Релігійна громада села на Київщині позбулася московського попа

Напишіть коментар