17 C
Київ
07.05.2024
Міська рада Обухів

В Обухові планують підвищити зарплату працівникам міськради

Бюджетна комісія Обухівської міської ради підтримала проєкт рішення щодо підвищення фонду заробітної плати працівників виконавчих органів міської ради, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон”.

Було вирішено рекомендувати виплатити одноразову матеріальну допомогу на покращення соціально-побутових умов в розмірі середньомісячної заробітної плати (не більше 20 тис грн) та на 10% підвищити заробітну плату для усіх спеціалістів виконавчих органів міської ради окрім керівників підрозділів.

В цій ситуації депутатам Обухівської міської ради потрібно дуже відповідально підійти до пропозицій, які підтримала бюджетна комісія, – вважає депутат міськради Богдан Яцун, тому що, зважаючи на скорочення дохідної частини бюджету, на сьогодні у громади не має можливості збільшувати загальний фонд оплати праці виконавчих органів і він має залишитися на рівні минулого року.

фонд оплати праці виконавчих органів має залишитися на рівні минулого року – депутат богдан яцун

Натепер, фонд заробітної плати працівників виконавчих органів міської ради в проекті бюджету закладено в сумі 63,187 млн грн, що становить 12% видатків бюджету громади при штатній чисельності виконавчих органів, з пропонованими змінами, становить 218 працівників.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Після сплати ПДФО заробітна плата працівників виконавчих органів міської ради, з врахуванням матеріальної допомоги на оздоровлення в розмірі посадового окладу та премії до дня місцевого самоврядування в розмірі посадового окладу, становить:

– тво міського голови, секретар міської ради: 54,7 тис грн;
– заступники тво міського голови: 40-44,4 тис грн;
– начальники відокремлених підрозділів: 34-37 тис грн;
– начальники інших управлінь та відділів: 20-28 тис грн;
– старости сіл Обухівської громади: 20-23 тис грн;
– головні та провідні спеціалістів: 12-15 тис грн;
– діловоди старостинських округів: 10,4 – 12,5 тис грн.

 скорочення доходів громади

вже зараз перевищує 35 млн грн

Доходи бюджету Обухівської територіальної громади на 2023 рік заплановано в розмірі 520 млн грн, що на 27 млн , або на 5% менше, ніж виконання бюджету в поточному році. Крім того, більш ніж на 8 млн скорочена субвенція державного бюджету на середню освіту для громади.

Таким чином, скорочення доходів вже зараз перевищує 35 млн грн. А з огляду на стан війни, в якому знаходиться наша країна, важко прогнозувати чи дохідна частина бюджету громади буде виконана повністю, чи зазнає скорочень, так як це сталося в 2022 році ще на 17 млн грн.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

“Київський регіон” вже розповідав, що в Українці спалено автомобіль депутатки міськради міста.

У продовження нашої ексклюзивної теми підтоплення осель мешканців Ржищева, маємо інформацію, що співробітники ДСНС спробували відкачувати воду.

 

 

 

 

Схожі записи

У Голоса є три кандидати на посаду мера Києва

В Обухові судять мера міста Олександра Левченка. Відео

Сміття з Бучі возитимуть до Бородянки

Напишіть коментар