12.6 C
Київ
24.04.2024
Березань Кримінал Міська рада

Ганьба у Березані: син мера вдарив у міськраді військового. Відео

На засіданні сесії Березанської міської ради відбувся ганебний конфлікт за участі сина мера Березані Володимира Тимченка.

Депутат Березанської міськради Сергію Тимченку не сподобалися критика військовослужбовця щодо непрацюючої школи №2 та ще одного дошкільного закладу і він кулаком вдарив його по обличчю.

воїн прибув у відпустку і запитав мера

про непрацюючі школу і садочок

ВІДЕО:

Поліція Київщини вже розслідує обставини інциденту в місті Березань, адже військовослужбовець звернувся із письмовою заявою про те, що під час сесії Березанської міської ради у нього виник конфлікт з громадянином, в результаті якого заявник отримав тілесні ушкодження.

зараз проводиться

судово-медична експертиза

Наразі 30-річного військовослужбовця, який зараз перебуває у відпустці, направлено на проведення судово-медичної експертизи. Дізнавачі, за фактом умисного нанесення легких тілесних, розпочали досудове розслідування – ч.1 ст.125 ККУ.

Наразі маємо лише ось таке фото фігуранта ганебного інцеденту Сергія Тимченка. Обраний депутатом міськради від всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Номер мобільного телефону, який розміщений на сайті міськради: + 38 050 957 2058. Раніше у ЗМІ повідомлялося, що міський голова Березані Володимир Тимченко тісно пов’язаний із компанією російського мільярдера Андрія Молчанова ТОВ “Аерок”, яка однією з найпотужніших компаній з виготовлення газобетонних блоків в Україні. Підприємство володіє двома заводами з виробництва автоклавного газобетону в Обухові й Березані.

 

Працівники екстреної допомоги у Бучі в умовах окупації рятувати людей. ВІДЕО:

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

У Борисполі керівник первинки написав заяву про звільнення

Як вижити на війні. Волонтерка з Гостомеля Катерина Павленко відверто про жахи окупації. ВІДЕО

Схожі записи

Обрано запобіжні заходи підпалювачам автомобіля у Борисполі

Ексголові Гатного Корицькому повідомлено про підозру

СБУ викрила викладача ліцею імені Івана Богуна на вимаганні грошей

Напишіть коментар