9.8 C
Київ
25.04.2024
Обухів

Заряджає Теслу під Будинком культури: В Обухові обурилися діями директора БК

В Обухові біля Центру культури і дозвілля помітили автомобіль Tesla, який заряджався від електромереж цього комунального закладу, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на телеграм-групу Безпечне місто Обухів.

На опублікованому фото була автівка Tesla, кабель зарядки від якої був протягнутий в середину приміщення обухівського РКЦіД. Також був викладений розрахунок, згідно якого лише одноразова електропідзарядка подібного автомобіля може коштувати Громаді міста 1000 гривень.

   

Жителі Обухова, яким відомо що на подібному автомобілі Tesla пересувається директор Центру культури і дозвілля Юрій Квєлєнков, запитали у нього про ситуацію з, можливо, несанкціонованим підключенням до електромереж міста.

У відповідь Квєлєнков, заявив що: “Мне задало вопрос моё руководство, я ответил. Мне больше никто не указ. Я не буду унижаться и что-то доказывать”.

 

Також, Квєлєнков, широко відомий на Обухівщини тим, що полюбляє запрошувати артистів, які виступають “мовою оригіналу”, тобто російською – не придумав нічого кращого як публічно оголосити “в розшук” людину, яка насмілилася сфотографувати цю Теслу.

На даний момент редакції Київсього регіону, про плани притягнення Юрія Квєлєнкова до відповідальності, не відомо.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #квєлєнков #квеленков #2222 #kvelenkov #Tesla #Обухів #РКЦіД #ОбухівськаОТГ #поліціяКиївщини

Схожі записи

В Обухові пропонують відродити гору Педина як православну святиню

Київський картонно-паперовий комбінат змінив керівництво

Компанія Ріната Ахметова будує нову лінію електромереж біля Обухова

Напишіть коментар