18.7 C
Київ
25.04.2024
ДСНС Яготин

10 тонн соняшника згоріло на елеваторі у Яготині – ДСНС

В середині зерносушки ТОВ “Кононівський елеватор” згоріло 10 тонн зерна соняшника, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Головне управління ДСНС у Київській області.

До оперативно-диспетчерської служби 28-ї ДПРЧ міста Яготин надійшло повідомлення про загорання зерносушки на території ТОВ “Кононівський елеватор“. По прибуттю до місця виклику рятувальниками було встановлено, що горить зерно соняшника в середині зерносушки орієнтовно вагою 10 тонн», – інформують у ДСНС.

Як стало відомо “Київському регіону”, пожежу було локалізовано та повністю ліквідовано через три з половиною години. Втрати елеватора внаслідок пожежі – зерно соняшника вагою 10 тонн.

“Причина загорання встановлюється”, – стандартно запевнили у ДСНС.

Читайте також матеріал “Київського регіону” про те, як у Баришівській ОТГ проходили обшуки в агрофірмі:

У Баришівській ОТГ проходили обшуки в агрофірмі

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Кононівськийелеватор #соняшник #пожежа #рятувальники #ДСНС #28ДПРЧ #Яготин #зерносушка #елеватор

 

 

 

Схожі записи

Гірськолижник з Київщини заблукав в глибокому снігу у Карпатах

Нові дані про постраждалих через вибух у Дарниці

У Кагарлицькому ліцеї дітям розповіли як діяти під час пожежі

Напишіть коментар