11.5 C
Київ
24.04.2024
Бровари ЖКХ

У Броварах довели незаконність збільшення цін на електроенергію для комунальних установ

Прокуратура довела, що збільшення цін на електроенергію для комунальних установ на Київщині є безпідставним,  – повідомляє “Київський регіон”.

Господарським судом Київської області задоволено позов Броварської окружної прокуратури про визнання недійсними додаткових угод до договору на закупівлю електричної енергії.

Київський регіон” нагадує, що на початку року між комунальними установами Броварської об’єднаної територіальної громади та приватними товариствами за результатами тендерної процедури укладено договори про закупівлю електричної енергії. Згодом постачальник ініціював підписання додаткових угод, якими штучно збільшено ціну на електроенергію майже на 15%, а обсяг поставки зменшено.

Прокурори довели, що зміни до договорів внесені на підставі документів, які фактично не містять жодного підтвердження коливання вартості електричної енергії та обґрунтувань зростання ціни. Таким чином, додаткові угоди укладено із порушенням Закону України «Про публічні закупівлі».

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ковід #червоназона #жовтазона #COVID19  #епідемічнанебезпека #бюджет #бюджетКиївщини #СтратегіяРозвитку #ДТЕК #Київщина #НовиниКиївщини #монополіст#відключеннясвітла #ПерелікПлановихВідключеньСвітла #Перелік #ПлановеВідключенняСвітла #ВідключенняСвітла #ДеВідключатьСвітло

Схожі записи

Жителі Броварів вимагають від влади зупинити незаконну забудову

У Броварах два будинки відключать від центрального опалення

У Броварах спалах коронавірусу в дитячому садочку.

Напишіть коментар