9.8 C
Київ
25.04.2024
ЖКХ Київ

Київводоканал підвищує тарифи на водопостачання та водовідведення

Комунальне підприємство «Київводоканал» анонсувало підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення наступного року,  – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт компанії.

Рішення про підняття тарифів ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Вона підняла вартість на 5 грн (з ПДВ), яка у підсумку становитиме становитиме 30,38 грн за 1 м³. З них:

  • централізоване водопостачання — 16,164 грн/м³;
  • централізоване водовідведення — 14,22 грн/м³.

У компанії додають, що витрати на середньостатистичну сімʼю з трьох осіб, які протягом місяця споживають у середньому 6,5 куб. м холодної води, зростуть на 32,5 грн.

На сьогодні тариф для населення на централізоване холодне водопостачання в Києві становить 13,344 грн/м³, водовідведення — 12,036 грн/м³ (разом — 25,37 грн/м³).

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Кличко #вартістьводопостачання #тарифи #тарифинаводу #водопостачання #Київводоканал #підняливартістьводопостачання

Схожі записи

У Києві реконструюють Вокзальну площу та лінію швидкісного трамвая

У Києві поліція затримала іноземця, який днями утік із зали суду

Голова селища Коцюбинське буде позиватися до Європейського суду з прав людини

Напишіть коментар