18.7 C
Київ
25.04.2024
Київ Кримінал Міська рада Поліція Українка

В Українці поліція відкрилала кримінальну справу після допису у фейсбуці

Сьогодні вранці житель міста Українка Шевченко Олексій розмістив відео на пабліку “Трипільський край” про те, що міська рада Українки, забувши про субвенцію, поспіхом заднім числом розпочала якісь дивні роботи. Роботи відбуваються на міській набережній річки Дніпро у так званій “зоні скейтпарку” та не передбачені жодним договором.

Детальніше – на відео:

Міська рада забувши про субвенцію, поспіхом заднім числом розпочала роботи, які не передбачені договором

Міська рада Українки, забувши про субвенцію, поспіхом заднім числом розпочала роботи, які не передбачені договором.Детальніше – на відео від Шевченко Олексій

Опубліковано Трипільський край Понеділок, 6 квітня 2020 р.

Обухівський відділ поліції ГУНП в Київській області оперативно відреагував на відео та повідомив, що справу вже внесено в ЄРДР.

“Доброго дня! Працівниками Обухівського відділу поліції відредаговано на викладену Вами інформацію, відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. А також, у разі доведення причетності даних осіб до вчинення правопорушення, їх буде притягнуто до кримінальної відповідальності” – йдеться у коментарі Обухівський відділ поліції ГУНП в Київській області на пабліку “Трипільський край”, до якого був прикріплено і фото самого витягу до ЄРДР.

Сподіваємося, слідчі поліції доведуть справу до суду.

#КиївськийРегіон #Київщина #Українка

Фото Матвій Андрєєв

Схожі записи

У Києві дозволили використовувати станції метро як бомбосховища

Активісти Ірпеня через суд намагалися зупинити дію Геплану міста

Після скандальних закупівель з Міноборони звільнено Хмельницького

Напишіть коментар