11.5 C
Київ
25.04.2024
Бориспіль Медицина

Амбулаторії Бориспільської ОТГ отримали сучасні аналізатори

На сьогоднішній день всі амбулаторії Бориспільської ОТГ отримали портативні біохімічні аналізатори, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис «ЦеБориспіль» .

Тепер, завдяки наявності холестеринометрів, кожен житель територіальної громади зможе перевірити рівень холестерину в крові – говорить директор комунального некомерційного підприємства «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Бориспільської міської ради Євгеній Черенок.

Дане вимірювання входить в програму медичних гарантій і виконується задекларованим пацієнтам безкоштовно

Також Євгеній Черенок повідомив, що всі сільські амбулаторії в січні 2022 року отримують нові гематологічні аналізатори та аналізатори сечі. Таким чином у наступному році всі гарантовані державою аналізи можна буде отримати відразу в сільській амбулаторії і не потрібно буде їхати в Бориспіль, щоб чекати на результати декілька днів.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ковід #червоназона #жовтазона #COVID19 #Бориспіль #біохімічнийаналізатор #епідемічнанебезпека #холестеринометр #ЄвгенійЧеренок

Схожі записи

Бориспільська лікарня більше не прийматиме хворих на ковід

Завтра в аеропорту «Бориспіль» відбудеться прощання із українцями, загиблими в авіакатастрофі в Ірані

У Борисполі будують нову медичну амбулаторію

Напишіть коментар