9.8 C
Київ
25.04.2024
Васильків Укрзалізниця

Працівники Укрзалізниці пошкодили газопровід біля Василькова

Неподалік Василькова, внаслідок недбалих дій з боку працівників «Укрзалізниці», пошкоджено газопровід, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Хроніки Обухова.

У селі Багрин на відкритій місцевості біля залізничної колії сталася аварія на газопроводі високого тиску. Його було пошкоджено працівниками АТ «Укрзалізниця», під час неузгоджених робіт з укладання кабелю. Про витік газу працівники «Укрзалізниці» не повідомили та покинули місце аварії, йдеться у повідомленні.

Аварійно-диспетчерська служба «104» оперативно відреагувала на інцидент, тож займання газопроводу вдалося уникнути, аварію – локалізували. Також працівники АТ «Київоблгаз» викликали правоохорнців, склали відповідні акти та заяви.

Внаслідок пошкодження два великих підприємства Київщини: ПрАТ «Логістичний центр Калинівка» та ТОВ «Епіцентр КА» – залишаються без газопостачання.

Роботи з відновлення газопостачання тривали всю ніч та продовжуються. За попередніми підрахунками сума завданих збитків близько 1 мільйона гривень.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Васильків #Укрзалізниця #Київоблгаз #селоБагрин #Багрин #аварія

Головне фото ілюстративне

Схожі записи

Нову швейцарську електричку протестують поблизу Києва. Відео

З Броварів до Києва запускають сучасний електропотяг. Фото

Суд визнав протиправними дії Васильківської міськради проти журналістів

Напишіть коментар