12.7 C
Київ
26.04.2024
Укрзалізниця

Укрзалізниця змінює розклад і маршрут прямування поїздів Київщиною

Заради зручності пасажирів в Укрзалізниці змінюють розклад і маршрут прямування поїзда № 227/228 Київ — Бердянськ. Так, з 6 липня щоденний поїзд № 227 Київ — Бердянськ перебуватиме на шляху прямування на 2 години 30 хвилин менше, ніж раніше, повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури України.

поїзд № 227 Київ — Бердянськ перебуватиме

на шляху прямування на 2 години 30 хвилин менше, ніж раніше

Зазначений поїзд відправлятиметься зі столиці о 19:19 і прибуватиме до азовського курорту о 10:40. Зміни графіка торкнулися і зворотного маршруту поїзда № 228 Бердянськ — Київ. Він вирушатиме за старим розкладом о 17:22 і прибуватиме до Києва о 9:18 — на 37 хвилин раніше, ніж за попереднім розкладом.

Зупинка на станції Дніпро-Лоцманська буде скасована, замість неї в обох напрямках поїзд прямуватиме через станцію Дніпро-Головний. Також прибуття та відправка по станції ім. Тараса Шевченка в напрямку з Бердянська на Київ буде раніше — о 05:54-05:57 (замість 05:55-06:15).

Укрзалізниця інформує, що продовжує реалізовувати обіцяну програму економії 1 000 000 годин у подорожі протягом року за рахунок зміни графіків курсування та пришвидшення поїздів. Впроваджувані зараз зміни дозволять пасажирам зекономити 115 000 годин часу в подорожі до кінця літа.

Укрзалізниця просить пасажирів, плануючи свої подорожі, взяти до уваги ці зміни та за необхідності відкоригувати маршрут.

Нагадаємо, що з 2 липня Укрзалізниця призначила Інтерсіті № 747/748 сполученням Київ — Тернопіль.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Укрзалізниця #Київ_Бердянськ #зміна_маршруту

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

До Києва з Луганщини поїзди їхатимуть на чотири години швидше

Розклад потягів Укрзалізниці на 8 березня

У Василькові будують колії для електричок на Київ

1 коментар

Николай Свавильный 02.07.2021 о 22:55

Про які ПОКРАЩЕННЯ і ЗРУЧНОСТІ в залізничних маршрутах ви ведете мову?! Ви ж повідміняли майже всі поїзди і електрички в напрямку, наприклад, Рівного (про інші електрички хай скажуть інші)! Транспортна мафія переводить таким чином перевезення пасажирів на дороге автосполучення. А гроші ділять, а точніше кладуть в кишеню, бо власники автомаршрутів ті ж, що й керують залізничними перевезеннями (люди ж їздять не тому, що це дешево, а тому, що ТРЕБА ЇХАТИ!). Вони б і поїзди давно перевели на приватний гешефт, та там мороки більше з цим залізяччям.

Відповіcти

Напишіть коментар