2.6 C
Київ
20.04.2024
Біла Церква Здоров’я Міська рада

У Білій Церкві витратять 52 млн на забезпечення потреб особам з ОФМ

На території Білоцерківської міської територіальної громади проживає та перебуває велика кількість людей, що відчувають труднощі при самостійному пересуванні, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт міськради.

У Громаді працюють над забезпеченням безперешкодного і рівного доступу до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури особам з інвалідністю, людям з тимчасовим порушенням здоров’я та похилого віку, вагітним жінкам та батькам з дитячими візочками.

Не зважаючи на те, що на даний час практично по всій території громади є об’єкти соціальної інфраструктури, які обладнані елементами доступності для маломобільних груп населення, було розроблено нову Програму по забезпеченню безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території Білоцерківської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Програма, розрахована на 3 роки, включає у себе широкий перелік заходів, які передбачають: проведення моніторингу приміщень, будівель на території громади щодо забезпечення безперешкодного доступу осіб з ОФМ. Її загальний кошторис становить 52 мільйони 437 тисяч гривень (2022 рік – 15 млн грн; 2023 рік – 20,3 млн грн та у 2024 році – 17,1 млн грн).

Фінансування Програми планується за рахунок коштів:

  • державного бюджету;
  • бюджету Білоцерківської міської територіальної громади з урахуванням його можливостей у кожному бюджетному році в межах асигнувань, передбачених головним розпорядникам коштів;
  • інших джерел фінансування не заборонених чинним законодавством України.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #БілаЦерква #ОФЗ #допомога #бюджет

Схожі записи

У Ржищеві вирішуватимуть долю проросійської партії у міськраді

У селі Блощинці під Білою Церквою згорів швейний цех

Під домашній арешт відправлено в.о. мера Українки Тетяну Кучер

Напишіть коментар