11.5 C
Київ
26.04.2024
COVID-19 Київ

У київській мечеті Ар-Рахма завтра відкриють центр вакцинації

Завтра 23 листопада об 11:00 відбудеться відкриття центру вакцинації населення проти COVID-19 в мечеті Ар-Рахма, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт МОЗ України.

Центр, який розташований у Києві за адресою вул. Лук’янівська, 46, працюватиме щодня з 9 до 16 години. Вакцинуватися тут зможуть усі охочі віком від 18 років, а також підлітки віком 12+ за наявності в них усіх рутинних щеплень згідно з календарем профілактичних щеплень.

Вакцинацію від COVID-19 в Україні підтримують представники різних конфесій. Власним прикладом долучитися до вакцинації вірян вже закликали Верховний Архієпископ Києво-Галицький, Глава Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) Святослав, Архімандрит Михайлівського Золотоверхого монастиря (Православна Церква України) Лаврентій.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Зробити щеплення від коронавірусної хвороби вірянам радять предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Епіфаній, Головний Рабин міста Києва Йонатан Бін’ямін Маркович, голова Ради Федерації єврейських громад в Україні Рабин Майєр Цві Стамблер та інші релігійні лідери.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що 7 листопада в Києві відкрили центр вакцинації в Патріаршому соборі Воскресіння Христового Української греко-католицької церкви.

В одному з соборів Києва почали вакцинувати від СOVID-19

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КОДА #КМДА #центрвакцинації #COVID19 #мечетьАрРахма #вакцинація

Схожі записи

У суботу на Київщині вводиться червоний рівень епідемічної небезпеки

Транспортники України вимагають відновити роботу громадського транспорту

На Обухівщині запрацював волонтерський штаб допомоги громадам у боротьбі з поширенням коронавірусу

Напишіть коментар