2.6 C
Київ
20.04.2024
Державне бюро розслідувань Поліція

Керівнику відділу поліції на Київщині повідомлено про підозру у злочині

Заступника начальника одного з відділень Києво-Святошинського відділу поліції у Київській області повідомлено про підозру у перешкоджанні журналістській діяльності, – повідомляє “Київський регіон”  з посиланням на сайт ДБР.

У жовтні 2020 року до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи планують зірвати засідання Гатненської сільської територіальної виборчої комісії. Правоохоронці на чолі із заступником начальника відділу виїхали до місця розташування ТВК. Там вони помітили кілька автомобілів з молодиками спортивної статури. Особистих документів у них не було. Тому правоохоронці вирішили доправити молодиків до відділення поліції.

заступник начальника відділу поліції вирвав з рук журналістки камеру, а саму дівчину відштовхнув

Журналістка, яка вела репортаж про засідання ТВК, почала фільмувати затримання молодиків на відеокамеру. Незважаючи на те, що дівчина представилася журналісткою, заступник начальника вирвав з її рук камеру, а саму дівчину відштовхнув.

Слідчі ДБР за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції повідомили поліцейському про підозру в умисному перешкоджанні здійсненню журналістом законної професійної діяльності, незаконній забороні показу окремих осіб (ч. 3 ст. 171 КК України). Санкція статті передбачає штраф до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 4 років.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте у публікації “Київського регіону” про те, що на Київщині вводять нові обмеження на проїзд в автобусах та електричках.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що на Київщині розгорнули мобільний військовий шпиталь для лікування хворих на Covid-19.

На Київщині розгорнули мобільний військовий шпиталь для лікування хворих на Covid-19

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #Гатне #заступникначальника поліції #кримінал #журналіст #171ККУкраїни #перешкоджанняжурналістськоїдіяльності

 

Схожі записи

У Білоцерківському районі триває набір до патрульної поліції

У четвер ДБР проводитиме на Осокорках експеримент з пострілами

Керівника поліції Київщини Нєбитова допитали у справі вбивства Ірини Ноздровської

Напишіть коментар