12 C
Київ
27.04.2024
Бориспільська ОТГ Київська обласна рада

У селі Кучаків на Бориспільщині відремонтували дорогу

Завершився ремонт дорожнього покриття проїзної частини провулку Ярослава Мудрого у селі Кучаків, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на старосту села Володимира Дегтяря.

Це був єдиний у 2021 році готовий проєкт у цьому селі, яке відноситься до Бориспільської міської територіальної громади. Гроші ж на дорогу були виділені з обласного бюджету.

Гроші на дорогу були виділені з обласного бюджету – староста села Дегтяр

Дякую депутату Київської обласної ради Володимиру Горковенку, який представляє інтереси нашого округу, за допомогу у виділенні коштів з обласного бюджету, – написав у своєму повідомленні Володимир Дегтяр.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що Київська обласна державна адміністрація затвердила нові автобусні маршрути Обухів-Васильків та Бровари-Бориспіль.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте у публікації “Київського регіону” про те, що підлеглі Віталія Кличка звинувачують обухівський держкадастр у злочині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #Бориспіль #Кучаків #ВолодимирДегтяр #ВолодимирГорковенко #ремонтдороги #бюджетобласті

Схожі записи

Депутати відправили у відставку голову Київської обласної ради

На Київщині будуть рятувати річку Рось

На Київщині окупанти зруйнували 38 закладів освіти

Напишіть коментар