18.7 C
Київ
25.04.2024
Армія Київська обласна рада

У Київській облраді обіцяють забезпечити АТОвців безкоштовними медпрепаратами

Під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів розглянули звернення учасника бойових дій антитерористичної операції Віктора Панджакідзе щодо відсутності забезпечення безкоштовними медичними препаратами, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на пресслужбу Київської обласної ради.

Голова комісії Марія Кисельова разом із членами комісії, директором департаменту соціального захисту населення КОДА та іншими співдоповідачами дійшли згоди – всіляко сприяти у вирішенні проблеми. Й максимально доопрацювати всі механізми, щоб усі, хто на передовій, відчували підтримку на рівні області та держави.

Голова комісії зазначила, що є чимало обласних програм, із допомогою яких АТО-шники мають право безкоштовно отримувати необхідні ліки, особливо, тоді, коли це закріплено на законодавчому рівні. “Це непоодинокі випадки, коли до нас звертаються із такими питаннями. Будемо й надалі опрацьовувати їх на комісії для подальшого їхнього вирішення”, – зазначила Кисельова.

Будемо й надалі опрацьовувати такі питання

на комісії для їхнього вирішення”, – Кисельова

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що в Обухові, в рамках відпрацювання відбиття нападу на РДА, проходила демонстрація роботи місцевого батальйону територіальної оборони.

В Обухові “диверсанти” захоплювали будівлю РДА. Відео

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #ВіктораПанджакідзе #МаріяКисельова #АТО #Атовці #безкоштовнімедичніпрепарати #комісіяКОР

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

 

Схожі записи

У Фастові вже облаштовують приміщення для дислокації тероборони

У Київській облраді намагаються врятувати комунальні медзаклади

За стрілецький комплекс “Сапсан” конфліктують дві асоціації ветеранів

Напишіть коментар