11.5 C
Київ
24.04.2024
Армія Біла Церква

Бригада імені Чорних Запорожців відсвяткувала річницю заснування

У Білій Церкві відзначили річницю заснування 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт міськради.

Бригада імені Чорних Запорожців має славетну історію. Вона пережила низку реформ, перейменувань та змін. На підставі Указу Президента України від 30 жовтня 2000 року № 1173 з’єднанню було повернуто почесне найменування та державну нагороду.

30 жовтня – день заснування 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців

Цього дня привітали та нагородили наших героїв в.о. начальника штабу командування Сухопутних військ бригадний генерал Олександр Грузевич, командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор Віктор Ніколюк, командир 72 ОМБр імені Чорних Запорожців полковник Олександр Вдовиченко, та інші почесні гості.

Вони подякували захисникам за те, що ті стали на захист нашої держави. Також вони акцентували увагу на тому, що військові є прикладом для підростаючого покоління. Прикладом того, яким має бути патріот своєї держави.

З нагоди свята на Торговій площі Білої Церкви відбулася виставка військової техніки

Зі словами привітань до присутніх звернувся перший заступник голови Київської ОДА Дмитро Назаренко: «Сьогодні і кожного дня особовий склад вашої військової частини демонструє військову майстерність та високу професійність. Саме ви приймали участь у найзапекліших боях за територіальну цілісність Української держави. Проте, на жаль, не обійшлося без втрат. Вічна пам’ять загиблим воїнам.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що Київська обласна державна адміністрація затвердила нові автобусні маршрути Обухів-Васильків та Бровари-Бориспіль.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Також читайте про те як на Обухівщині в черговий раз обіцяють рекультивувати скандальну сміттярку.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #БілаЦерква #92бригада #АТО #воїни #герої #вшанування #72окремамеханізованабригади #БригадаіменіЧорних Запорожців #СухопутніВійська #бригаднийгенерал #ОлександрГрузевич #командувачвійськоперативногокомандуванняПівніч #генералмайор #ВікторНіколюк #72ОМБр #полковник #ОлександрВдовиченко

Схожі записи

На річці Рось під кригу провалилось четверо дітей

Від Президента України вимагають повернути винагороду військовим

У Білій Церкві відбувся Фінал ліги стронгменів

Напишіть коментар