11.5 C
Київ
26.04.2024
Броварська ОТГ Міська рада

На сесії Броварської міськради планують скасувати генплан Княжичів

На земельній комісії Броварської міської ради було прийнято рішення про скасування Генерального плану села Княжичи, – повідомляє “Київський регіон”.

Рішення дивне і виглядає дуже сумнівним, адже об’єктивних причин для його прийняття наведено не було. Немає також експертних висновків. Збори громади теж не проводилося. А, погодьтеся, таке рішення є занадто важливим, щоб приймати його нашвидкуруч, без виважених “за” та “проти”.

Подібні рішення влади можуть призвести до повного правового хаосу, та існування (в перспективі) двох генеральних планів! А мешканці села, які вже виготовили землевпорядну документацію, можуть залишитися ні з чим. Яка мета влади – можемо тільки здогадуватися, але правовий нігілізм на користь громаді точно не стане. Нажаль…, – впевнена депутатка Броварської міськради Богдана Драч.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Підтримує думку Богдани Драч і єдиний представник Княжицької громади у складі Броварської ОТГ – депутат міськради Броварів Руслан Фірсов.

На земельній комісії було представлено дві сотні підписів Княжичан, які заперечують проти скасування генплану. Виявилось, що за період з часу утворення ОТГ не було жодної зареєстрованої скарги на генплан з боку мешканців. Та власне і до самого генплану то немає претензій, – вкрай здивовано реагує на рішення земельної комісії Руслан Фірсов.

Чим же загрожує скасування генплану села Княжичі та повернення до старого 2013 року?

  • старий генплан (на фото вгорі) паралізує будівництво приватних будинків через свою невідповідність;
  • мережа вулиць села Княжичі намальована не там де є фактично, або її немає взагалі;
  • частина вулиць намальована правильно, але не позначені будинки (нема ДПТ);
  • на фермі поверх корівників намальовані проспекти і соціальна сфера;
  • у промзоні села дороги відображені не там і з іншим призначенням;
  • у “старому селі”, згідно старого генплану, не можна будуватись в 300 метровій зоні навколо старих кладовищ;

Сесія Броварської міськради відбудеться у четвер о 10:00 в Броварах у приміщенні міськради, 2 поверх, Гагаріна, 15.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Київський регіон” місяць тому повідомляв, що у Броварській міськраді виникла вкрай напружена ситуація через ігнорування законних прав учасників АТО.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #БроварськийРайон #БроварськаміськаРада #БроварськаОТГ #бійкауміськраді #селоКняжичі #скандал #земельніділянки #АТО #БогданаДрач #РусланФірсов #ІгорСапожко #земельнасесія

Схожі записи

У Борисполі мер Борисенко написав заяву про відставку

У Требухові виник скандал через ігнорування запитів місцевих жителів

У Білій Церкві депутати проголосували земельні питання попри заборону прокуратури. Відео

1 коментар

НБ 26.10.2021 о 21:35

Бровари це тотально корумпований гадюшник. 7 років з мене вимагали хабар за оформлення спадщини на земельну ділянку! Я принципово не даю хабарів. Довелось їм “облізти”. Ділянку продав бо жити в такому місці з такими нахабними вимагачами поряд не маю ніякого бажання. Місто прогнило наскрізь – всі верстви населення вражені корупцією. Якби це мало ознаки як у сифілісу то вже в все місто включаючи школярів було з прогнившими носами… Тьфу яка мразота…

Відповіcти

Напишіть коментар