12.6 C
Київ
26.04.2024
Бровари Релігія

У Броварах на макулатуру здали величезний ящик Біблії. Фото

У Броварах на складі макулатури компанії ТОВ “Вторма юа” виявили велику кількість Біблій, перерізаних навпіл, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис у фейсбуці власника компанії Леоніда Черепейніка.

“Народ майте совість будь ласка…. Я все розумію бідні, треба гроші, але не таким шляхом! Коли нам здали по 2500 кг (25000 штук) порножурналів, чи в роздільний збір секс іграшки, я промовчав. Але коли вже привезли порізали Біблії, святе Слово Боже, це мое сердце не витримує!”, – звернувся до невідомих йому осіб Черепійник.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Хочете здати на макулатуру Біблію, не рвіть її не ріжте я її у вас викуплю в 5 раз дорожче ніж вага паперу. Побійтесь Бога!, – закликав Леонід Черепейнік.

У коментарях до допису Катерина Андрієць припустила, що можливо це відбракована продукція поліграфічної компанії. Далі розгорнулася дискусія про найбільш доречний спосіб утилізації такої поліграфії:

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Також читайте у публікації “Київського регіону” за що Броварську суддю ув’язнили на шість років з конфіскацією майна.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ КОДА #КМДА #Бровари #ВтормаЮа #Біблія #варварство #наруга #релігія #ЛеонідЧерепейнік #макулатура #переробкапаперу

Схожі записи

У Броварах знову намагаються запобігти конфлікту інтересів у депутатів міськради

У Броварах з аукціону продали будівлю 1948 року

У Броварах закупили 1000 літрів препарату для боротьби з амброзією

Напишіть коментар