29.03.2024
Агро Економіка

Агрохолдинг МХП став учасником Глобального договору ООН

Агроіндустріальний холдинг МХП  приєднався до найбільшої у світі ініціативи корпоративного сталого розвитку – Глобального договору ООН, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на пресслужбу компанії.

Ставши учасником Глобального договору ООН, МХП зобов’язався дотримуватись 10 принципів Глобального договору ООН, працювати над досягненням цілей сталого розвитку та щорічно звітувати про прогрес. У компанії впевнені, що участь у проєкті дозволить МХП обмінюватися найкращими практиками та об’єднати зусилля з компаніями в усьому світі.

Наше стратегічне бачення передбачає цілісний підхід до розвитку, який об’єднує економічні, соціальні і екологічні ресурси — Соботюк

“Для нас важливо бути частиною Глобального договору ООН. Наше стратегічне бачення передбачає цілісний підхід до розвитку, який об’єднує економічні, соціальні і екологічні ресурси, спирається на спільні зусилля компаній і зацікавлених сторін на глобальному рівні”, — прокоментувала Анастасія Соботюк, директорка Департаменту зв’язків з інвесторами МХП.

Вже сьогодні МХП допомагає реалізувати 12 цілей із 17, серед яких:

  • подолання голоду;
  • досягнення продовольчої безпеки;
  • поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства;
  • забезпечення здорового способу життя та благополуччя людей будь-якого віку;
  • забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх та інше.

Київський регіон” нагадує, що Глобальний договір ООН — особлива ініціатива Генерального секретаря ООН і найбільша у світі асоціація корпоративно-відповідального бізнесу, що закликає компанії вибудовувати свою діяльність та стратегію з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі десяти універсальних принципів у галузі прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #АгроіндустріальнийхолдингМХП  #корпоративнийсталийрозвиток #ГлобальнийдоговорООН #АнастасіяСоботюк #директоркаДепартаментузвязків #МХП #17цілей #подолання голоду #досягненняпродовольчоїбезпеки #поліпшенняхарчування #сприяннясталому розвиткусільськогогосподарства #забезпеченняздоровогоспособужиття #забезпеченняякісноїосвіти #ООН #МиронівськийХлібоПродукт

Схожі записи

На Київщині фермери хочуть збудувати 4 термінали

Рестораторам Київщини пропонують сучасні технології автоматизації бізнесу

ДТЕК відключить світло навіть у Чорнобилі. Перелік місць по Київщині

Напишіть коментар