18.7 C
Київ
25.04.2024
Вишневе ДСНС

На нічній пожежі у Вишневому врятовано дві людини

Пожежу у багатоповерховому житловому будинку Вишневого загасили оперативно, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис Людмили Мартиненко.

“Врятовано дитину і 1 дорослого.  11.10.2021 близько 22.00 сталася пожежа в квартирі по вул. Машинобудівників,15, під’їзд №2. Постраждалі з квартири на 6-му поверсі, в якій сталася пожежа, госпіталізовані. Прямо зараз мешканців з під’їзду евакуйовано. На місці працюють пожежники, лікарі, поліція, КП “Муніципальна безпека”, – розповіла пані Мартиненко.

Неофіційна версія – підпал.

Цю інформацію підтвердили і у ДСНС:

“о 22:14 пожежу на шостому поверсі десятиповерхового житлового будинку у м. Вишневе ліквідовано. В ході гасіння пожежі підрозділами ДСНС врятовано 2 особи, з них 1 дитина та виведено на свіже повітря 30 мешканців будинку”, – заявили рятувальники.

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

У Вишгороді відкрито виставку «Затоплені села Київського Полісся»

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #Вишневе #пожежа #багатоповерхівка #надзвичайнаситуація #ЛюдмилаМартиненко #рятувальники #підпал

Схожі записи

У Калинівці згорів автовіз та сім Renault Duster

Постраждалі від жахливої пожежі в Українці просять про допомогу

В Обухові ДСНС рятувала птахів від бездомних тварин. Фото

Напишіть коментар