14.3 C
Київ
25.04.2024
Ірпінь

В Ірпені десятки людей зібралися на акцію протесту. Фото

В Ірпені представники ветеранських і правих організацій організували мітинг, – повідомляє “Київський регіон”.

За нашою інформацією, до активних дій призвело те, що неповнолітні роми побили ветерана АТО Павла Поліщука (на фото):

Акція розпочалася сьогодні близько 15:00 на одній з вулиць Ірпеня. До акції приєдналися близько 50 громадських активістів, які висловлюють свою позицію щодо діяльності представників “однієї з народностей на території міста”.

Як стало відомо “Київський регіону”, все почалося з того, що двоє ромів віком 16 та 17 років влаштували бійку з місцевим 22-річним жителем.

“У нападу не було мотиву як такого. У хлопця попросили закурити, після чого почався конфлікт. На місце була викликана поліція. Говорити про заподіяння якихось серйозних тілесних ушкоджень не доводиться. Учасники бійки станом на зараз не затримані, тому що інкриміновані їм дії не передбачають затримання”, – повідомили в МВС.

Щодо того, мовляв, батько одного з них – “барон”, то це не є для поліції предметом з’ясування в цьому випадку. Відкрито кримінальне провадження за статтею “Спричинення легких тілесних ушкоджень”.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ухвалення нового зонування Обухова призведе до вирубки 18 га лісу:

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ  #Ірпінь #роми #побилиАТОвця #бійка #ромипротиатовця #ПавлоПоліщук

Фото з публікації на фейсбук-сторінці Михайлини Скорик

Схожі записи

За рік нардепи з Київщини значно оновили свій автопарк

Влада Ірпеня вирішила відсвяткувати День народження Тараса Шевченка в день його смерті

В Ірпені затримано двох кілерів. Фото

Напишіть коментар