11.5 C
Київ
24.04.2024
Влада КМДА

У Києві встановили гумовий борт, який унеможливлює паркування на велосмугах

У центрі Києва на вулиці Рейтарській встановили перший в Україні гумовий борт, який відокремлює велосипедну смугу від зони паркування автомобілей, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт офіційного порталу Києва.

У такий спосіб унеможливили паркування авто на велосмугах, що, як зазначають у КМДА, “для Києва є більш ніж актуальним”.

Гумовий борт висотою 12 сантиметрів має один похилий бік для уникнення чіпляння педаллю велосипеда та оснащений світловідбивальними елементами для забезпечення видимості в нічний час. Його розробив український виробник у співпраці з Сектором організації веломережі Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Сектор організації веломережі також запропонував внести зміни до ДБН щодо конструктивно відокремлених велосипедних смуг. Зараз їх готують до введення у дію.

Нагадаємо, раніше “Київський регіон” публікував Перелік змінених маршрутів декілька столичних тролейбусів.

Декілька столичних тролейбусів змінили маршрути. Перелік

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #авто #світлофар #поліція #транспорт #Київпастранс #ДепартаментТранспортуКМДА #КМДА #Секторорганізаціївеломережі

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

У Вишгороді відкрито виставку «Затоплені села Київського Полісся»

Читайте також:

Сьогодні на Троєщині змінюється маршрут автобусу № 21. Схема руху

Схожі записи

Адвокати Порошенка вважають рішення Печерського суду політичними

На Шулявці відбувся демонтаж торгових приміщень. Підприємець звинувачує КМДА у рейдерстві

СБУ повинно реформуватися – Іван Баканов

Напишіть коментар