7.5 C
Київ
29.03.2024
Вишневе Школа

У ліцеї Вишневого дитина розбризкала на перерві газовий балончик

Учень 7-го класу приніс до ліцею “Ідеал” газовий балончик, а опісля на перерві розбризкав. Учнів довелось вивести зі школи на свіже повітря, інформує “Київський регіон“ з посиланням на сюжет телеканалу “Київ“.

Учнів довелось вивести зі школи на свіже повітря, а згодом відпустити додому. Батьків хлопця викликали до школи з ними провели профілактичну бесіду та склали протокол. Також батькам доведеться сплатити штраф за витівку сина.

Згодом поліцейські встановили, що школяр купив газовий балончик для самозахисту.

 

школяр купив газовий балончик

для самозахисту

 

“На перерві хлопець дістав показати його друзям та ненароком натиснув на нього. 1004 учнів гімназії евакуйовано, повністю зупинений навчальний процес. На батьків складено відповідний протокол за частиною 3 статті 184 кодексу про адміністративні правопорушення”, – повідомили у поліції.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що в Обухові, в рамках відпрацювання відбиття нападу на РДА, проходила демонстрація роботи місцевого батальйону територіальної оборони.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #Вишневе #ліцейІдеал #газовийбалончик #школяр #самозахист

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Схожі записи

Спеціалісти звертають увагу Кабміну на невідповідність вітчизняних шкіл нормам ДБН

Вартість пробного ЗНО у 2020 році на Київщині складатиме 150 гривень

Найбільше об’єднаних громад буде у Києво-Святошинському районі

Напишіть коментар