8.7 C
Київ
28.03.2024
Аналітика Поліція Феодосіївська ОТГ

Подробиці розстрілу автівки Шефіра на Обухівщині

Біля села Лісники було скоєно замах на радника Президента України Сергія Шефіра. Наразі відомо, що поранений водій — в авто перебувало дві людини. Інформацію про це підтвердили в Нацполіції, а згодом — в Міністерстві внутрішніх справ.

“Сьогодні, біля 10 години ранку, неподалік від селища Лесники була обстріляна машина першого помічника Президента Сергія Шефіра. В автомобіль потрапило більше 10 куль. Тяжко поранений водій”, – заявив радник голови МВС Антон Геращенко.

Як стало відомо “Київському регіону”, постріли буди здійснені з лісу з автоматичної зброї по ходу руху автомобіля. На місті працюють слідчо оперативні групи поліції. В Київскій області оголошений план “Перехват”.

Генпрокурор Ірина Венедиктова повідомила, що за фактом стрілянини по автомобілю першого помічника Президента України Сергія Шефіра, відкрито кримінальне провадження за ст. 115 «умисне вбивство». За попередніми даними, з автоматичної зброї калібру 7,62 здійснили близько 10 пострілів. За її словами, на місце події працює слідчо-оперативна група. Попередня кваліфікація – замах на вбивство двох і більше осіб (ст. 115 КК). Інші подробиці і коментарі будуть пізніше після проведення першочергових слідчих дій і оцінки ситуації.

Хто такий Сергій Шефір:

Шефір – довірена особа президента Володимира Зеленського. Саме він веде всі особисті фінансові справи структур “95 кварталу” і виконує особисті доручення президента. Його фактичний рівень впливу, також як і вплив голови Офісу президента Андрія Єрмака, набагато вище ніж статус. Саме Шефір особисто контактує з усіма олігархами, має право розставляти свої кадри на багато постів, наприклад, в енергетиці, Державній фіскальній службі. Він особисто гарант виконання багатьох таємних угод і між офісами президента і різними фінансово-політичними групами. Шефір єдиний крім глави офісу президента Андрія Єрмака має необмежений доступ до президента і може доносити йому будь-яку інформацію.

Київський регіон”, раніше повідомляв про зухвалу поведінку дружини мера Броварів та депутатку Київської обласної ради Марини Сапожко, яка тричі вдарила по голові депутатку міськради Броварів Богдану Драч.

Відео зухвалої поведінки дружини мера Броварів Сапожко у міськраді

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #ОбухівськийРайон #розстрілавтівки #СергійШефір #помічникПрезидента #помічникЗеленського #Квартал95 #Лісники #пораненийводій

Схожі записи

У Києві викрито схему розкрадання держкоштів на понад 18 мільйонів

Поліцейські «фантоми» вже патрулюють на Київщині. Відео

На Київщині виявлено найбільше порушень правил карантину

Напишіть коментар