12.1 C
Київ
26.04.2024
Обухів

В Обухові школярів примушують репетирували танці на день міста

“Танці з рушниками” замість уроків. Це неприпустимо! Сьогодні в учениць 9 класу 5 школи, де навчається моя донька, замість уроку фізики буде репетиція “танцю з рушниками”, – повідомляє житель Обухова Богдан Яцун.

Минулого тижня, задля таких репетицій уже було пропущено в четвер – урок української мови, а в п’ятницю – урок біології. Якщо діти не беруть участь в репетиціях “танцю з рушниками” – вчителі вимагають від них письмові пояснення від батьків. Надаю своє пояснення публічно! Як батько, і учасник освітнього процесу (згідно ст. 19 ЗУ “Про повну загальну середню освіту”), я категорично проти заміни уроків на репетиції танців, – категоричний у своєму відношенні до ігнорування освітнього процесу Богдан Яцун.

Жителі Обухова, у більшості, підтримують позицію Яцуна, але є і такі, які не бачать нічого поганого у пропуску шкільних уроків:

Розумію, що таке не може відбуватися без рішення адміністрації школи, вказівок управління освіти та керівників міської влади. Схоже, в наших міських топ-посадовців з’явилася “чудова” ідея на день міста Обухова 18 вересня вчергове побити рекорд “танець з рушниками”, який тільки що встановили 23 серпня, – продовжив Яцун.

Багатьом примусові дії адміністрації школи нагадали часи радянського союзу, а комусь – і нинішні часи у північній Кореї:

 

Автор публікації Богдан Яцун звернувся з цього приводу до міського голови Олександра Левченка, заступниці міського голови з гуманітарних питань Антоніни Шевченко та керівника міського управління освіти Олени Коломієць.

  • Не можна змушувати дітей брати участь у цьому масовому танцювальному флешмобі, і тим більше пропускати для цього шкільні уроки.
  • Можете використовувати для таких репетицій уроки фізкультури, але участь в танці для дітей має бути добровільна.
  • Нагадую Вам про відповідальність за незаконні дії. Прошу інших батьків підтримати і поширити це звернення, якщо ви не згодні з тим, щоб наших дітей змушували пропускати уроки заради репетицій танцю.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КМДА #Обухів  #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Обухівськийрайон #примусовідіїздитиною #пропускуроків

Схожі записи

Суд заарештував майно мера Обухова Олександра Левченка

Місія нашого підприємства – постійне професійне вдосконалення та поліпшення довкілля

Прихильники об’єднати Обухівщину в одну ОТГ маніпулюють людьми

Напишіть коментар