11.5 C
Київ
25.04.2024
Обухів

В одній з шкіл Обухова хочуть розпустити сьомий клас

На що б ви пішли за для рейтингу школи? – цікавиться у своєму дописі Тетяна Гуменюк та розповідає, що в Академічному Ліцеї №5 міста Обухів хочуть розпустити 7 клас.

Кожному з батьків подзвонили особисто і назвали різні причини. Одним, що управління освіти не дає фінансування на новий навчальний рік, другим що клас закривають із-за малої кількості учнів (19 учнів), третім що таким чином хочуть мотивувати дітей краще навчатись, бо зі слів завуча, 7 класи “діти з неба зірок не ловлять”, – розповідає пані Тетяна та вважає що це робиться для підвищення рейтингу школи.

Батьки обурені, бо ніхто офіційної інформації не надав, батьківських зборів не збирав, а кожному надають різну інформацію. І підозрюють керівництво школи в маніпуляції та штучному створенні проблеми, бо клас за успішністю середній і між собою дуже дружній, а тому для педагогів і керівництва це велика проблема.

Діти постійно виступають на захист один одного, коли з боку педагогів відбуваються словесні образи чи фізичні дії. Вже не перший рік педагоги в тиху збирають догани, вчасно не інформуючи батьків про ці конфлікти, а потім на зборах “обрушують” на батьків “нехорошість” дітей, – пише Тетяна Гуменюк
Соцпедагог школи говорить дітям
що їх місце в сільській школі
Минулого року одна з мам писала заяви на трьох педагогів, які окрім психологічного насилля застосовували і фізичне. А цього року школа подала заяву в поліцію на батьків, за не виконання батьківських обов’язків. Що батьки сприймають як тиск, так як постійно виступають на захист прав та інтересів своїх дітей, вказуючи керівництву школи на невиконання класним керівником покладених на неї повноважень та упереджене ставлення соцпедагога.
У школі вважають, що потрібно більш економніше використовувати бюджетні кошти, тому закриття цього класу піде на користь і бюджету, і дітям
На письмове звернення батьків до депутатів Обухівської міської ради, була організована зустріч із заступником директора, Стрілець Ларисою Іванівною. Зі слів Лариси Іванівни клас ніхто не закриває, наказів про скорочення класів теж немає. Просто керівництво школи вважає, що потрібно більш економніше використовувати бюджетні кошти, тому вважають що закриття цього класу піде на користь не лише бюджету, а й дітям. На батьків ніхто не тисне і клас закриють лише у випадку, коли всі батьки напишуть заяви. Щоб не допустити викривлення поданої інформації та за для найкращих інтересів дітей та дотриманні їх прав, Лариса Іванівна пообіцяла провести збори на які вона запросила і депутатів.
будь-які дії керівництва Академічного Ліцею #5 мають відбуватись за для забезпечення найкращих інтересів дітей, а не бюджету – тетяна Гуменюк

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

В Обухові відкрили сезон зимових веломандрівок

Депутатка з Обухівщини заявляє про фальсифікацію підписів

Верховний суд підтримав претензії обухівчанки до ДАБІ та забудовника

Напишіть коментар