6.4 C
Київ
27.03.2024
Володарка

Вбивцю лікаря з Володарки відправлять на примусове лікування

Володарський районний суд Київської області задовольнив клопотання Білоцерківської окружної прокуратури про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 41-річного киянина, який вбив лікаря-педіатра у медичному закладі (ч. 1 ст. 115 КК України), – повідомляє пресслужба Прокуратури Київської області.

Подія сталася у червні 2020 року. Тоді киянин приїхав до родичів у селище Володарка, де почав поводити себе неадекватно й агресивно, у зв’язку з чим був госпіталізований до місцевої лікарні у спеціалізовану палату.

Згідно з матеріалами досудового розслідування, чоловік самотужки демонтував металеві ґрати та вийшов з палати, потім взяв у підсобній кімнаті кухонний ніж та намагався покинути медичний заклад. Вийти з будівлі йому намагалася завадити лікар, якій зловмисник наніс близько 12 ударів ножем. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці скоєння злочину.

Депутат Київської облради Сергій Левченко збив дитину та втік з місця ДТП

Згідно з висновками судово-психіатричної експертизи, на момент вчинення кримінального правопорушення за своїм психічним станом чоловік не міг усвідомлювати свої дії та керувати ними.

За рішенням суду його госпіталізовано до закладу з надання психіатричної допомоги з посиленим наглядом

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Володарка #вбивлікаря #НовиниКиївщини #злочин #медицина

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

На Київщині судитимуть фермера який розорав історичний курган

На Київщині територіальній громаді повернуто землі на 82 млн гривень

Напишіть коментар