14.3 C
Київ
25.04.2024
Київська обласна рада

Відділення обласної клінічної лікарні поповнилося новим обладнанням

На баланс «Київської обласної клінічної лікарні» Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Радеком Матули передані стерилізаційні шафи. Обладнання чеської компанії «BMT Medical Tecnology s.r.o.» функціонуватиме у відреконструйованому Центральному стерилізаційному відділенні, – повідомляє пресслужба Київської обласної ради.

Заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова та  голова постійної комісії КОР з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів Марія Кисельова відвідали лікарню та оглянули відбудоване відділення.

Я вражена ремонтом. Була можливість сьогодні порівняти, як було, і як стало – тетяна семенова

«Я вражена ремонтом. Була можливість сьогодні порівняти, як було, і як стало. Я бачу позитивний результат співпраці Київської обласної ради, обладміністрації та лікарні і дякую усім причетним, дякую представництву Чеської Республіки за обладнання. Це ще один надзвичайно важливий крок для розвитку охорони здоров’я Київщини. Працюєм задля людей», – сказала заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова.

Страшне підвальне приміщення «Київської обласної клінічної лікарні» перетворилося на сучасне відремонтоване відділення на 350 кв. метрів. Його ремонт фактично завершено. Залишилося закінчити деякі оздоблювальні роботи, встановити ліфти, докупити меблі та наповнити обладнанням.

на ремонт витрачено 8 млн – Микола Анкін

За словами генерального директора медзакладу Миколи Анкіна, вже на ремонт витрачено 8 млн. гривень – 3 з обласного бюджету і 5 коштом лікарні.

Тетяна Семенова та Марія Кисельова також оглянули хірургічне відділення та протишокові палати, операційні, відділення для хворих на COVID, ознайомилися з роботою Call-центра.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КиївськаОбласнаЛікарня #медицина #ТетянаСеменова #МаріяКисельова #МиколаАнкін

 

Схожі записи

У центрі Києва обстріляли авто депутата Київської облради. Вбито його дитину

Створення заказника «Ріка-Герой Ірпінь» розглянуть на сесії обласної ради

Маємо використати всі шанси для відбудови Київщини – Тетяна Семенова

1 коментар

Григорій Єрьомін 18.08.2021 о 21:01

Краще було б побудувати речення так, щоб прізвище пана посла було у називному відмінку, якщо немає даних, як воно пишеться в оригіналі у родовому (Radkem Matulou).
Навіть на сайті посольства Чеської Республіки у Києві побудували повідомлення так, що прізвище записано у називному відмінку:
«Velvyslanec Radek Matula předal 12. 8. Kyjevské oblastní nemocnici jako humanitární dar dva velké parní sterilizátory a další vybavení české společnosti BMT v celkové hodnotě téměř 4 miliony korun»

Відповіcти

Напишіть коментар